ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

«Ντου» από παντού!

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Χθες «έκλεισε» τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Εντερ, που αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης και επιχειρεί να κάνει το απόλυτο κόλπο γκρόσο στην ελληνική αγορά με την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα από τον Πανιώνιο. Παράλληλα, κινείται για την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα αλλά και την απόκτηση του Ζεοβάνι, ενώ «βλέπει» και τον Ουρουγουανό Ιγκνάσιο Γκονζάλες.

Η υπόθεση Τζαβέλλα έδειχνε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ως άπιαστο όνειρο για την ΑΕΚ. Καίτοι ο παίκτης έχει ρήτρα (1,5 εκατ. ευρώ στο σύνολο) με την οποία μπορεί να τον αποκτήσει οποιαδήποτε ομάδα δίχως άλλη συζήτηση, είναι γεγονός πως πρόκειται για χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει η Ενωση.

Κατά την τελευταία εβδομάδα, πάντως, υπήρξε διαπραγμάτευση επί άλλης βάσης που δείχνει πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Οι «κιτρινόμαυροι» πρότειναν στον Πανιώνιο την απόκτηση του Τζαβέλλα υπό μορφή συνιδιοκτησίας. Ητοι, να δώσουν περίπου το μισό ποσό της ρήτρας (750.000 ευρώ) και να διατηρήσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης ακόμα και το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως έχουν κάνει εξαιρετική πρόταση και συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να κλείσει η μεταγραφή. Στην υπόθεση εμπλέκεται και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης -όπως επιβεβαίωσε και επίσημα ο Πανιώνιος- ωστόσο η προσφορά της Ενωσης είναι καλύτερη. Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν από τη στάση που θα τηρήσει η «κυανέρυθρη» ηγεσία, καθώς παρά τις φιλικές σχέσεις Αδαμίδη - Κιντή, μία τέτοια μεταγραφή μπορεί να γίνει μόνο αν ο Τσακίρης δείξει διαλλακτικότητα.

Επιστροφή Δέλλα.
 
υπικές λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την οριστικοποίηση της επιστροφής του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ. Κατά τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σειρά επαφών, δημιουργήθηκαν «γέφυρες» που ενώνουν ξανά τις δύο πλευρές και όλα συνηγορούν πως ο «Κολοσσός» βρίσκεται προ των πυλών. Ο 34χρονος αμυντικός έχει κάνει σαφές πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ενωση για να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κατασταλάξει πως μπορεί να κερδίσουν πολλαπλά από την παρουσία του.

Θα πρόκειται για την τρίτη παρουσία του Δέλλα στην ΑΕΚ μετά τη διετία 1999-2001 (40 ματς, 4 γκολ) και την τριετία 2005-08 (43 ματς, 3 γκολ). Με την παρουσία του ο «Κολοσσός» μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς εντός κι εκτός αποδυτηρίων, να αναδειχθεί εκ νέου σε ηγέτη της ομάδας και βέβαια να δώσει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις σε κρίσιμα ματς.

Στην ΑΕΚ, μάλιστα, εκτιμούν πως μπορεί να... συμπαρασύρει προς οριστική συμφωνία και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Παρά την αισιοδοξία που διαχέεται για την τελική συμφωνία με τον «Λύμπε», είναι γεγονός πως ακόμα δεν έχει υπάρξει υπογραφή συμβολαίου.

sentragoal.gr