ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ- ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!

Περήφανοι που ανήκουν πλέον στην ΑΕΚ δήλωσαν μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, ο Ανέστης Αργυρίου και ο Σπύρος Ματεντζίδης. Οι δύο νεαροί αμυντικοί στάθηκαν κυρίως στους στόχους τους με τη φανέλα της "Ένωσης" και μίλησαν για σκληρή δουλειά και κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά:

Με τη μεταγραφή σας στην ΑΕΚ, υλοποιήθηκε ένα όνειρό σας;

Αργυρίου: «Για μένα εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Θα δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο και θα δώσω όλο μου τον εαυτό για την ομάδα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και εμένα προσωπικά».
Ματεντζίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και με έφεραν σε έναν τεράστιο σύλλογο».

Νιώθετε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις μια μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ;

Αργυρίου: «Νιώθω έτοιμος, αλλά χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στις προπονήσεις, ώστε να δείξουμε στον προπονητή μας ότι μπορούμε να είμαστε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ».
Ματεντζίδης: «Χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στην ΑΕΚ. Έχουμε την όρεξη, είμαστε μικροί σε ηλικία, θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια που ακούσατε από τους ανθρώπους της ομάδας;

Αργυρίου: «Οι άνθρωποι της ομάδας, μας είπαν αυτά που φυσικά ξέραμε κι εμείς. Ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Αν και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. είναι τιμή για μας που βρισκόμαστε εδώ. Όπως είπα και πριν πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να δικαιώσουμε και εκείνους, αλλά και να μας πιστέψει ο κόσμος».
Ματεντζίδης: «Μας είπαν ότι η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Κάτι βέβαια που γνωρίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα και χρειάζεται πολύ δουλειά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε για την ομάδα, ότι μας ζητηθεί και ακόμα παραπάνω».

Ποια είναι τα όνειρά σας πλέον, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα;

Αργυρίου: «Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλω να κερδίσω το νταμπλ με την ΑΕΚ»
Ματεντζίδης: «Όταν έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, πάντα έχεις στο μυαλό σου τους τίτλους. Αυτό θέλουμε κι εμείς με τη φανέλα της ΑΕΚ».