ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σάχα: Πάνω από όλα η ΑΕΚ.

Κατά των δηλώσεων που έκανε ο Νάτσο Σκόκο τάχθηκε ο Σεμπάστιαν Σάχα.


Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ τάχθηκε κατά των δηλώσεων του Νάτσο Σκόκο και τις αιχμές που άφησε κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Ένωση, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών και ξεκαθάρισε ότι θέλει να κερδίσει τίτλους με την ομάδα: «Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε, ενώ εγώ έκανα μερικές καλές επεμβάσεις στο τέλος.

Καταφέραμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, αλλά δεν τα πήγαμε πολύ καλά όσο θα θέλαμε. Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Πέρσι παίξαμε μόνο σε έναν τελικό Κυπέλλου. Θέλω να μείνω για να πετύχω κάτι σημαντικό. Η σημερινή νίκη, την αφιερώνω στους φίλους και την οικογένεια. Η διοίκηση πλέον πρέπει να δουλέψει σκληρά για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Δεχόμαστε ότι αποφασίζει η διοίκηση της ΑΕΚ και πρέπει να καταλάβουμε ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Πάνω από παίκτες και από προπονητές».

Ολοκληρώνοντας ξεκαθάρισε: «Ο Νάτσο είχε μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα ανεξάρτητα τι περνάς».

aek365.gr