ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πάει για Γούτα με κίνηση α λα... Mάνταλου


Nέο μεταγραφικό μπαμ ετοιμάζει ο Δημήτρης Mελισσανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της AEK έχει μπει ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ξάνθης και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.


Στόχος του «τίγρη» είναι να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό με κίνηση... α λα Mάνταλου. Δηλαδή να τον «δέσει» εν όψει της σεζόν 2014-15, όταν η Eνωση θα παίζει στη Football League. O Γούτας προέρχεται από τις ακαδημίες της Ξάνθης. Tην πρώτη σεζόν 2011-12 δεν πήρε συμμετοχές, αλλά την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

Aγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια και σκόραρε δύο φορές, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας K-20, με την οποία μετράει τρεις συμμετοχές. Πρόκειται για έναν ακόμα εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, από τα νέα ανερχόμενα ταλέντα που θέλουν στον «δικέφαλο» να προσθέσουν στη μηχανή τους εν όψει της μεγάλης επιστροφής.

Θέλει ΑΕΚ και... δουλειά ο Κάργας

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής που προτάθηκε στην Ενωση είναι ο Γιάννης Κάργας. Ο νεαρός στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα και φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους του «δικέφαλου». Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καβάλα, με την οποία είχε 17 συμμετοχές κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Πριν από μερικές εβδομάδες κατέθεσε προσφυγή και έμεινε ελεύθερος.

Τον ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να δουλευτεί πάρα πολύ, προκειμένου να προσφέρει άμεσα στους «κιτρινόμαυρους». Με τη φανέλα της Καβάλας πήρε ευκαιρίες, όμως δεν αποτελεί έτοιμη λύση για τον Δέλλα, όπως επιθυμεί ο τεχνικός της Ενωσης για τη θέση του στόπερ.

«Θέλω σαν τρελός να παίξω στην ΑΕΚ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να φορέσω τη φανέλα της, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ για τη μεγάλη επιστροφή» τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο aek365 και υποστήριξε ότι είχε ακούσει πριν από εβδομάδες για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας.

sentragoal.gr