ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τοτσίδου στο enwsi.gr: «Η αλλαγή δεδομένων στο διοικητικό επίπεδο μόνο καλό θα κάνει»


282967_461499197248649_413960903_n

 Η ταλαντούχα αλλά και μεγάλη άτυχη της περσινής σεζόν για την ΑΕΚ,  Σία Τοτσίδου, μιλά αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο.

Παράλληλα, η 23χρονη ακραία της Ένωσης τονίζει ότι η αποθεραπεία της είναι σε ικανοποιητικό στάδιο ενώ επισημαίνει πως οι πολλές αλλαγές στο φετινό ρόστερ θα κάνουν καλό στην ομάδα.

 Τέλος, η Τοτσίδου αναφέρεται στον «κιτρινόμαυρο» κόσμο ενώ μιλά και για τη «νέα σελίδα» που άνοιξε φέτος η ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Σίας Τοτσίδου στο
enwsi.gr:
 
-Για τι στιγμή του τραυματισμού της:

«Τραυματίστηκα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, σε μια προσγείωση από άλμα-μπλοκ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όπως είναι λογικό, διότι στην πιο κρίσιμη περίοδο της ομάδας μου εγώ ήμουν εκτός και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω».

-Για την τωρινή κατάσταση της υγείας της

: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε στάδιο αποθεραπείας και ευτυχώς όλα πάνε πάρα πολύ καλά».

-Για την τωρινή κατάσταση της υγείας της:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε στάδιο αποθεραπείας και ευτυχώς όλα πάνε πάρα πολύ καλά».

-Για το αν και πως θα συμμετάσχει στη φετινή προετοιμασία της ΑΕΚ:

«Ναι, θα ξεκινήσω κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, όμως εγώ θα ακολουθήσω ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Αρχικά η ένταση θα είναι μειωμένη και μόλις αποκατασταθώ πλήρως, θα ενσωματωθώ στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα».

-Για τις ριζικές αλλαγές στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ:

 «Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά, αφού είμαστε μόνο τρεις κοπέλες από το περσινό ρόστερ. Πιστεύω, ότι η ανανέωση αυτή μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα. Εμείς, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να “δεθούμε” γρήγορα σαν ομάδα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

-Για τον κόσμο της Ένωσης:

«Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος από την περσινή χρονιά. Αυτό, εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε φέτος και για αυτό τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Με το μοναδικό τρόπο που στάθηκαν δίπλα μας τόσο χρόνια, έτσι θα ήθελα να συνεχίσουν να μας στηρίζουν».

-Για τη νέα σελίδα στην ιστορία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

  «Πιστεύω πως όλες αυτές οι αλλαγές θα κάνουν πολύ καλό στην ομάδα. Τα πράγματα φαίνονται να είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι, αφού στο τιμόνι όλων των τμημάτων βρίσκονται ισχυροί επιχειρηματίες με πολλή διάθεση και αγάπη για την ΑΕΚ».

-Για τις ευχές που δίνει ενόψει της νέας σεζόν:

  «Για τη νέα σεζόν εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους και φυσικά εύχομαι να είμαστε υγιείς όλες οι αθλήτριες. Αυτό είναι το κυριότερο».

enwsi.gr