ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Τζόγος» με την εκκαθάριση και το άρθρο 44, δυσαρέσκεια Μελισσανίδη

paeΜπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται σε φάση αναγέννησης και να επιχειρεί να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο από το «αμαρτωλό» παρελθόν της, αλλά αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Υπάρχουν πολλά που ακόμα κρατούν πίσω την Ενωση και τη δεσμεύουν με μια εταιρεία που είναι γεμάτη από χίλια προβλήματα. Αλλά αρκετά από αυτά κρατούν την ΑΕΚ δέσμια σε μια διαδικασία που δεν προσφέρει τίποτα στη νέα εποχή και στην επανεκκίνηση που επιχειρείται.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται στην ΑΕΚ «χοντρός τζόγος» αναφορικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ και την εκκρεμότητα με την υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 44. Όπως γίνεται σαφές, η διάλυση της εταιρείας την εμφανίζει πλέον να οφείλει προς το δημόσιο ποσό που υπερβαίνει τα 150 εκατ. ευρώ. Και πλέον, το δημόσιο κινείται κατά προσώπων που διοίκησαν την ΑΕΚ. Από το μακρινό παρελθόν, αλλά κυρίως τα νεότερα χρόνια (την τελευταία δεκαετία).

Πριν ακόμα εμφανιστεί το σενάριο της εκκαθάρισης, υπήρχαν παρασκηνιακές διεργασίες για να βρεθούν τα χρήματα (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που απομένουν για τις δύο δόσεις και μικρό υπόλοιπο που είχε υπάρξει) και να κλείσει η οφειλή. Αυτό αυτόματα θα περιόριζε τις οφειλές της ΠΑΕ προς το δημόσια σε 20-25 εκατ. ευρώ και το «κυνηγητό» θα ήταν μικρότερο και για λιγότερους.

Ο Δημητρέλος φέρεται πως τρέναρε τις διαδικασίες εκκαθάρισης, επιχειρώντας να συγκεντρώσει πόρους που θα μπορούν να διατεθούν προς την εξόφληση του 44. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μήπως και υπάρξει εξέλιξη με τις απαιτήσεις της ΠΑΕ από την υπόθεση Ψωμιάδη ή προκύψουν άλλα έσοδα της εταιρείας. Όπως είναι η μεταπώληση του Σορεντίνο ή η ρήτρα για τον Κλωναρίδη.

Αυτά βέβαια δεν αφορούν τη νέα εποχή της ΑΕΚ. Και γι’ αυτό ο Μελισσανίδης δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του από τη χρονοτριβή που επιδεικνύει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Εστω και αν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την Ενωση για τη συμμετοχή της στην ερασιτεχνική κατηγορία, το ζήτημα είναι να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με το παρελθόν και να δει το μέλλον. Η αυτοκάθαρση και η τιμωρία του υποβιβασμού είναι υπεραρκετή για τον σύλλογο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ....enwsi.gr