ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η ΑΕΚ σε επαφή με την Gazprom για το όνομα

Gazprom1Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να διευκρινίσει κατά την παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος, πως το θέμα του γηπέδου αποτελεί προσωπικό του στοίχημα.

 Εκεί έχει στρέψει το ενδιαφέρον του, εκεί χρησιμοποιεί όλες τις επαφές και διασυνδέσεις που διαθέτει, προκειμένου να φτάσει την υπόθεση στο τελικό στάδιο. Και όπως φαίνεται, η υπόθεση βρίσκεται σε εξαιρετικό δρόμο. Κατά πληροφορίες του enwsi.gr, ο “τίγρης” βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Gazprom, συζητώντας την προοπτική της ονοματοδοσίας του γηπέδου της ΑΕΚ από τον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό.

Εχει γίνει σαφές, πως το ιδρυτικό όνομα του νέου γηπέδου θα είναι “Αγία Σοφια”. Ωστόσο, από την παραχώρηση του ονόματος υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τα έσοδα που μπορούν να προκύψουν. Ο Μελισσανίδης εκτιμά πως από την παραχώρηση του ονόματος για το στολίδι της ΑΕΚ, είναι εφικτό να υπάρξει ποσό που θα υπερβαίνει τα 20-25 εκατ. ευρώ (σε βάθος χρόνου). Και η Gazprom, είναι μια εταιρεία που και στην ελληνική αγορά θέλει να μπει και την οικονομική δυναμική έχει για να ρίξει χρήμα στην αγορά.

Αλλωστε, οι Ρώσοι επενδύουν σημαντικά μέσω του ποδοσφαίρου. Είναι γνωστό πως πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της πανίσχυρης οικονομικά Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ έχουν μπει ήδη στην ονοματοδοσία γηπέδων μέσω του “παλατιού” της Σάλκε, αλλά και αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Επίσης, μέχρι το 2015 είναι επίσημος υποστηρικτής του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Και η ΑΕΚ θα εκτοξεύσει τη δυναμική της με αυτή τη συμφωνία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr