ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ερχεται ο Νοτιάς, δίνουν τα χέρια με «τίγρη»


Των ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΠΠΑ


Για το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται στην ΑΕΚ αποτελούσε σημαντική εκκρεμότητα το ζήτημα του προπονητικού κέντρου. Ηταν ξεκάθαρο πως η Ενωση δεν μπορούσε να παραμείνει στο προπονητήριο που κατασκεύασε ο Νίκος Νοτιάς με τα οικονομικά δεδομένα που ίσχυαν μέχρι πέρυσι, αλλά δεν είχε και καμία διάθεση να βρει αλλού στέγη.

 Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν προ εβδομάδων ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία έδειξε πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να δώσουν τα χέρια. Η άφιξη του Νίκου Νοτιά στην Αθήνα κατά το Σαββατοκύριακο και το ραντεβού που θα έχει με τον «τίγρη» θα χαράξουν τη νέα εποχή στην ΑΕΚ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Νοτιάς ανήκει στην κατηγορία των αγνών παραγόντων, που έβαλαν πολλά και δεν πήραν τίποτα. Ούτε καν την αναγνώριση για το τεράστιο έργο που προσέφεραν. Ο Μελισσανίδης εκτιμά ιδιαίτερα τον Νοτιά και θέλει να τον έχει σύμμαχο στη διαδικασία. Πέραν της παραμονής ολόκληρης της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας στα Σπάτα, που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη, θα συζητηθεί και η προοπτική περαιτέρω συνεργασίας στο θέμα του νέου γηπέδου.


Κατά το παρελθόν ο Νοτιάς είχε δείξει ενδιαφέρον να συμμετάσχει σε μα υγιή προσπάθεια. Ο Μελισσανίδης θέλει στήριξη στο θέμα της κατασκευής γηπέδου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η συνεργασία και σε αυτό το επίπεδο. Ο «τίγρης» μπορεί να δείξει δρόμο προς τον Νοτιά, ώστε να εκμεταλλευθεί εμπορικά και τα Σπάτα και να αποκτήσει έσοδα από εκεί. Πιθανότατα θα υπογραφεί νέα σύμβαση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Μεσογαία ΑΕ (εταιρεία συμφερόντων Νοτιά) που θα διέπει τη σχέση των δύο μερών.

Ετοιμο στα τέλη Αυγούστου

Για την ορθή λειτουργία της πρώτης ομάδας αλλά και τη δουλειά στα τμήματα υποδομής έχει κριθεί απαραίτητο από το τεχνικό επιτελείο η δημιουργία ενός τρίτου γηπέδου στα Σπάτα με πλαστικό τάπητα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, ώστε καλώς εχόντων των πραγμάτων να είναι έτοιμο στα τέλη Αυγούστου, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Χάνια του Πηλίου.

Εργασίες βελτίωσης γίνονται και στα άλλα δύο γήπεδα, ώστε να βελτιωθεί ο χλοοτάπητας και να μπορούν να γυμνάζονται εκεί οι παίκτες. Τα τμήματα υποδομής θα ξεκινήσουν στα Σπάτα, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξει προγραμματισμός για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιούν. Υπάρχουν επαφές με γήπεδα στην Αττική, ώστε να συγκεντρωθεί η σκαδημία της ΑΕΚ σε έναν κοινό χώρο, ίσως και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιλογή Μελισσανίδη ο Νίκος Χαριτάκης

Το ευαίσθητο πόστο του υπεύθυνου συνδέσμου της ΑΕΚ κάλυψε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Νίκο Χαριτάκη. Επιλογή που δείχνει διάθεση σύνεσης και βρίσκεται στο πνεύμα ενότητας που ζητά ο «τίγρης». Ο Χαριτάκης υπηρετεί επί χρόνια την ΑΕΚ και είναι εκ των πλέον αγνών και ανιδιοτελών φλάθλων της.

Αοκνος εργάτης της Ενωσης, με προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Παλιότερα υπήρξε στέλεχος της «Θύρας 21», ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην ηγετική ομάδα του κλαμπ των Πατησίων. Πέραν του Χαριτάκη, ενεργό ρόλο στο θέμα των συνδέσμων και των φίλων της ΑΕΚ αναλαμβάνει -ως μέλος της διοικούσας επιτροπής- η Βάγια Βρεττάκου. Ο Μελισσανίδης επιθυμεί να οργανωθεί σωστά το συνδεσμιακό κίνημα και να έχει τη δυναμική άλλων εποχών.

sentragoal.gr