ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Παιχνιδάκια με την ΑΕΚ; Μπααα

Ουδείς αμφιβάλει πως εκεί στην ΕΠΟ δεν είναι ικανοί να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα, που έλεγε και ο παππούς μου. Δεν μπορούν ή και δεν θέλουν. Όμως η εποχή που όλο αυτό το σύστημα παλινωδιών και ανοργανωσιάς το πλήρωνε η ΑΕΚ, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν και όσοι, αφελώς, νομίζουν πως μπορούν ακόμα να παίζουν λογιών – λογιών παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ.
Είναι πραγματικά εξοργιστική αυτή η σπέκουλα που όπου ξάφνου έχει ανοίξει σχετικά με το ενδεχόμενο να βρεθεί μια… θεσούλα και για την ΑΕΚ στην Φουτμπολ Λιγκ. Και μάλιστα είναι ακόμα πιο εξοργιστικό το θράσος με το οποίο λένε και μάλιστα επισήμως το αμίμητο «ακόμα τίποτε δεν είναι σίγουρο, περιμένετε μέχρι και τις 23 Ιουλίου και βλέπουμε». Είναι εξοργιστικό και προσβλητικό να θεωρούν πως υπάρχει περίπτωση ένα μέγεθος σαν την ΑΕΚ, να περιμένει στο… κατώφλι της ΕΠΟ πότε και αν θα τις… πετάξουν την ελεημοσύνη μιας θεσούλας που μπορεί να περισσέψει στην Φουτμπολ Λιγκ.

Είναι προφανές πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει (ή δεν τους συμφέρει να καταλάβουν) τι ακριβώς έχει συμβεί. Πριν από λίγο καιρό η ΑΕΚ πήρε μια απόφαση ιστορική. Δύσκολη και με κόστος. Δεν ήταν διόλου εύκολη η απόφαση να διαλυθεί η ΠΑΕ και μετά από 30 χρόνια να ξαναγίνει ερασιτεχνικό σωματείο. Ήταν όμως ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει από την αρχή τον δρόμο για την κορυφή, τον οποίο για χρόνια είχε χάσει.

Αυτή την δύσκολη και απολύτως συνειδητή απόφαση, δεν μπορούν να την αλλάξουν ούτε οι παλινωδίες της ΕΠΟ, ούτε οι ενδεχόμενες σκοπιμότητες που εξυπηρετούν. Αν δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με τις ομάδες για να μπορέσουν να κάνουν ένα πρωτάθλημα της προκοπής στην Φουτμπολ Λιγκ, να ψάξουν αλλού για… εθελοντές διασώστες. Και αν έχουν τώρα συνειδητοποιήσει πως δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με τα λεφτά χωρίς την ΑΕΚ από την επόμενη χρονιά στην Σουπερλίγκα, ας το σκεφτόντουσαν νωρίτερα. Ή ακόμα περισσότερο, αν νομίζουν πως με το «δόλωμα» μιας θέσης στην φετινή Φουτμπολ Λιγκ, θα μπλοκάρουν ή και θα τινάξουν στον αέρα το σχέδιο εξυγίανσης της ομάδας, πλανόνται πλάνη οικτρά.

Τα παιχνιδάκια που έπαιζαν στην πλάτη της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια και δυστυχώς τους έβγαιναν, καλό θα είναι να τα ξεχάσουν. Η ΠΑΕ δεν υφίσταται σε λιγότερο από δυο μήνες και η ομάδα αναγκαστικά (αλλά και συνειδητά) θα ανέβει τον Γολγοθά της Γ’ εθνικής. Διότι μόνο από εκεί περνάει ο δρόμος για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αν νομίζουν πως με διάφορα τερτίπια θα κάνουν την ΑΕΚ να λοξοδρομήσει, είναι γελασμένοι. Εκτός αν έχουν σχεδιάσει να δεχθούν ένα ερασιτεχνικό σωματείο, στην Φουτμπολ Λιγκ. Τότε αλλάζει η κουβέντα.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ...enwsi.gr