ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο Μπόβαλης έβαλε λεφτά για την Παπαφωτίου!

Με τη συμβολή και του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλία Μπόβαλη, παρέμεινε η Αθηνά Παπαφωτίου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης!

924208Για ένα ακόμη χρόνο ανανέωσε η Αθηνά Παπαφωτίου να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ! Ωστόσο, η συμφωνία με την 24χρονο πα σαδόρο δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους ανθρώπους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης, της οποίας τα ηνία πλέον χειρίζεται, εκτός από τον Κώστα Παπαδημητρίου, η Φένια Παπαγεωργίου.

Γράφει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ως γνωστόν, τη φετινή χρονιά υπήρξε μία κρίση στην ομάδα, αφού τα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ, επηρέασαν και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα της Ένωσης. Η Αθηνά λοιπόν μετά το τέλος του πρωταθλήματος ήταν αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα στην καριέρα της! Συγκεκριμένα η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια εξέταζε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού προκειμένου να κάνει τα πρώτα της βήματα εκτός Ελλάδας. Το είχε πάρει απόφαση μάλιστα να ρίξει… μαύρη πέτρα στην Α1.

Η ΑΕΚ όμως την ήθελε! Την ήθελε πολύ! Το δήλωσε και η ίδια στο AEK live. «Μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα», είπε συγκεκριμένα. Για να παραμείνει όμως χρειάστηκε η συμβολή ενός ανθρώπου που είναι φίλαθλος της ΑΕΚ και πλέον αιμοδότης της.
Ο λόγος για τον Ηλία Μπόβαλη! Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι ο άνθρωπος που θα στηρίξει με τις δυνάμεις του το γυναικείο βόλεϊ της Ένωσης, βοηθώντας τον Κώστα Παπαδημητρίιου και τη Φένια Παπαγεωργίου στο δύσκολο έργο τους.

Ο Μπόβαλης έπεισε την Αθηνά να παραμείνει κιτρινόμαυρη, τονίζοντας στην αθλήτρια ότι πλέον ότι ξημερώνει μία νέα μέρα στην ομάδα. Θα υπάρξει σταθερότητα και η κρίση της περσινής σεζόν θα αποτελέσει μία κακή ανάμνηση. Έτσι, όλο το κιτρινόμαυρο επιτελείο θα είναι προσηλωμένο στον στόχο της επιστροφής στην κορυφή και όχι στα προβλήματα που προέκυπταν λόγω της έλλειψης οικονομικών πόρων.

Στήριγμα από πέρσι-πήρε και Ιβάνοβα

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη κίνηση στήριξης του Μπόβαλη στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ. Την περσινή σεζόν ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της, του είχε ζητηθεί να βοηθήσει το τμήμα. Απλά φέτος το θέμα προχώρησε και αποφάσισε να συνδράμει πιο ενεργά. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μεταγραφή της Ισαμπέλα Ιβάνοβα ολοκληρώθηκε χάρη στους χειρισμούς του ισχυρού άνδρα της Elibo Productions…

Είναι… Ηλία φαεινότερο ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα πάει για μεγάλα πράγματα φέτος. Γιατί υπάρχει Ένωση δυνάμεων και στήριξη (και άλλων) αφανών ανθρώπων! Κρατήστε το τελευταίο που σας γράφουμε. Οι στόχοι είναι υψηλοί. Όπως δήλωσε άλλωστε και η Παπαφωτίου στο ΑΕΚ Live, πρέπει πρέπει να κατακτήσει ό,τι δεν κατάφερε πέρσι.

aek-live.gr