ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Φανέλα σαν της Μάντσεστερ

Η συμφωνία της ΑΕΚ με την PUMA προβλέπει αποκλειστικότητα για τα σχέδια των νέων εμφανίσεων που θα θυμίζουν κάτι από…Γιουνάιντεντ.

Το σίριαλ της μάχης για τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ μεταξύ μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικής ένδυσης απέδειξε περίτρανα το πόσο ελκυστική έχει κατορθώσει να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Ένωση μετά και την επανεμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα ήταν η PUMA που κέρδισε τον Τίγρη με την πρότασή της κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας έχει εξασφαλιστεί από την PUMAπως τα σχέδια των νέων εμφανίσεων θα γίνουν αποκλειστικά για την ΑΕΚ.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Η «Live Sport» αποκάλυψε χθες πως η νέα φανέλα της ΑΕΚ θα είναι κίτρινη για τους εντός έδρας αγώνες και μαύρη για τους εκτός. Επίσης διαβάσατε αποκλειστικά πως θα έχει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια, η οποία θα την κάνει μοναδική (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που θα την κάνει ξεχωριστή θα είναι το υδατογράφημα είτε του δικεφάλου, είτε της Αγιά Σοφιάς).

Όπως διέρρευσε, στο deal που έκλεισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την εταιρεία Sportswind, η οποία διαχειρίζεται πλέον τα προϊόντα της Puma στην Ελλάδα (καθώς η Puma Hellas έχει βαρέσει... κανόνι), κατάφερε να εξασφαλίσει τη μοναδικότητα της φανέλας της ΑΕΚ, κάτι που συμβαίνει συνήθως σε ομάδες με μεγάλα brand name. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο καταγράφηκε πέρσι με την καρό φανέλα που χρησιμοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (η οποία είναι της εταιρείας NIKE). Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά...».

aek1924.gr