ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Κλείνει στόπερ η ΑΕΚ

dellasΗ υλοποίηση του προγραμματισμού για την νέα σεζόν, προχωρά χωρίς να παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

 Δυο εβδομάδες πριν η αποστολή αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια του Πηλίου, απομένουν ελάχιστες εκκρεμότητες για να κλείσει το ρόστερ. Ήδη το… κοσκίνισμα των παικτών που ήρθαν για δοκιμή έχει μπει στην τελική ευθεία. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Enwsi.gr, άμεσα αναμένεται να κλείσει και η μεταγραφική εκκρεμότητα στο κέντρο της άμυνας.

Στην ΑΕΚ έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις και επ’ αυτών έχουν κάνει και τις απαραίτητες ενέργειες. Και μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να αποκτηθεί και ο παίκτης που θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για ένα στόπερ, πιθανότατα ξένο, ο οποίος θα μπορέσει να προσθέσει κυρίως εμπειρία, στα μετόπισθεν της ΑΕΚ.

Παράλληλα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Κάργα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως κόφτης στην μεσαία γραμμή, αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, αν δηλαδή ο παίκτης είναι ελεύθερος, θα προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Φυσικά ανοικτό παραμένει πάντα και το θέμα του Γούτα. Αλλά με δεδομένο πως πρόκειται για μια υπόθεση που θα (αν) προχωρήσει με το ίδιο καθεστώς με την μεταγραφή του Μάνταλου, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν βιάζονται. Σίγουρα πάντως, πρόκειται για μια υπόθεση που δεν θα την αφήσουν.

enwsi.gr