ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο «Πρίγκιπας» των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Διαβάστε ποιος είναι ο Έρικ Μπουράκι που θα έχει σημαντικό ρόλο στα τμήματα Υποδομής της Ένωσης, καθώς και πια είναι η σχέση του με τον Άκη Ζήκο.

Μπορεί το όνομά του να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα, ωστόσο ο Έρικ Μπουράκι κουβαλάει πίσω του μια ολόκληρη ιστορία αναφορικά με τη σχέση του με τις Ακαδημίες.

Υπήρξε επί σειρά ετών επικεφαλής του ιατρικού τμήματος των Ακαδημιών της Μονακό και στη συνέχεια ανέλαβε την πρώτη ομάδα, διάστημα στο οποίο εκεί αγωνίστηκε και ο Άκης Ζήκος.
Άλλωστε καθοριστικό ρόλο στο να δεχθεί τη συγκεκριμένη θέση έπαιξε η προσωπική σχέση που διατηρεί με τον Άκη Ζήκο.

 Ο Μπουράκι είναι ένας άνθρωπος που έχει εργαστεί όσο ελάχιστοι στον τομέα της επιστημονικής «διάπλασης» των νεαρών αθλητών, γράφοντας μάλιστα και σχετικά βιβλία.

Σε ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, δεν θα δίνει απλώς τις γενικές κατευθύνσεις για την εκγύμναση και την αποκατάσταση των παικτών των Ακαδημιών της Ένωσης, αλλά θα παρακολουθεί την σωματική εξέλιξη των αθλητών και θα διαπιστώνει επιστημονικά σε ποια σημεία θα πρέπει να εστιάσουν την προπόνησή τους, ενώ θα αποφασίζει πότε κάθε αθλητής είναι έτοιμος να ανέβει επίπεδο στην πυραμίδα των τμημάτων υποδομής.

aek1924.gr