ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες της ΑΕΚ


Μετά και την επίσημη παρουσίαση των νέων αστεριών της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Λαζόπουλο, το aek365 σας παρουσιάζει το προφίλ τους.

Ζούγιοβιτς: Ο Πέταρ Ζούγιοβιτς γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, αφού το 2011 αγωνίστηκε με την φανέλα του Δούκα. Ο 32χρονος Σέρβος είναι γεννημένος στις 30 Απριλίου το 1981 και έχει ύψος 1.97. Αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ.

Ράκσεβιτς: Ο Μλάντεν Ράκσεβιτς είναι πρώτος σκόρερ (162) και πρώτος σε συμμετοχές (47) της Εθνικής Μαυροβουνίου και βασικός πίβοτ της Μέταλουργκ Σκοπίων, η οποία έφτασε πέρσι μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο να σημειώνει 42 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο 31χρονος πίβοτ είναι διεθνούς φήμης παίκτης και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα.

Σανίκης: Ο Γρηγόρης Σανικής αποτέλεσε πριν από λίγους μήνες παρελθόν από τη Μελσούνγκεν και ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο αριστερός ίντερ είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου το 1980 στη Βέροια, έχει 106 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική ομάδα ενώ είναι η... απάντηση στην φυγή του Μπαλωμένου.

Τσιλιμπάρης: Ο Κώστας Τσιλιμπάρης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού χάντμπολ και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Κερκυραίος αγωνίστηκε σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Κύπρο όλο αυτό το διάστημα και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για διαπρέψει με την ΑΕΚ.

Νικολαϊδης: Ο Χρήστος Νικολαΐδης είναι 20 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φοίβο Συκεών και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κέρδισε τον τίτλο του U21 MVP της Α1 χάντμπολ ανδρών. Ο νεαρός δεξιός εξτρέμ είναι εξελίξιμος και με το ταλέντο αναμένεται να βοηθήσει αρκετά.

Κουμαραδέλης: Αποτελεί ένα απο τα νέα αίματα, στα οποία ο Δημήτρης Λαζόπουλος θέλει να επενδύσει. Μέχρι πρότινος ο νεαρός πλέι μέικερ αγωνιζόταν στον ΔΙΚΕΑ και μάλιστα είναι και διεθνής με την Εθνική Εφήβων.

aek365.gr