ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πρώτη στη (νέα) ΑΕΚ με ταξί και... γονείς!


Η νέα εποχή στην ΑΕΚ και επί αγωνιστικού επίπεδου ξεκίνησε…



Λίγο μετά τις 6:30 ο Βασίλης Δημητριάδης πέρασε το κατώφλι των εγκαταστάσεων στα Σπάτα, ακολοθούσαν μέχρι τις 7:00 τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και σχεδόν 15 λεπτά αργότερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να βρίσκεται στις επάλξεις στις 7:30.

Οι παίκτες, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ήταν παίκτες με τον Κορδέρο να φθάνει με ταξί, οι νεαροί παίκτες συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, ενώ την προσοχή όλων συγκέντρωσε ο Νίκος Γεωργέας που μετά από έναν χρόνο επέστρεψε στα Σπάτα.

Στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ βρέθηκε επίσης ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο 18χρονος αμυντικός που πέρασε από Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, για να δοκιμαστεί από τον Τραϊανό Δέλλα.
Ο Αντώνης Κέζος επιθεώρησε την κατάσταση των δύο γηπέδων και η πρώτη προπόνηση άρχισε λίγο μετά τις 8:00 παρουσία 22 παικτών.

Η πρωινή… ησυχία θα δώσει τη θέση της στην απογευματινή φασαρία. Η δεύτερη προπόνηση έχει οριστεί για τις 18:00 και μισή ώρα μετά θα ανοίξουν οι πόρτες στα Σπάτα για τους οπαδούς και τα ΜΜΕ.

Οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση:

Τερματοφύλακες: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης.

Αμυντικοί: Τσούπρος, Σταθάκης, Ντούμπερετ, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Αργυρίου, Γεωργέας.

Μέσοι: Κορδέρο, Ρόβας, Παληαρούτας, Κέζος, Ανάκογλου, Γροντής.

Επιθετικοί: Μπρέσεβιτς, Μούργκα, Καλογέρης, Ράμα (δεν έχει ανακοινωθεί).

Το σύνθημα των Μπάγεβιτς-Δέλλα

Σύνθημα για επάνοδο της ΑΕΚ στη θέση που της αρμόζει, έσπευσαν να δώσουν στην πρωινή προπόνηση της «Ενωσης»τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Τραϊανός Δέλλας.
«Είναι μια νέα αρχή που γίνεται για την ΑΕΚ, όλοι ξέρετε σε ποια ομάδα έχετε έρθει», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες της «Ενωσης» ο Μπάγεβιτς.

Θα είναι δύσκολη χρονιά. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που είναι η φυσική της θέση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Εδώ είμαστε όλοι μαζί, να νιώθετε ότι είμαστε οικογένεια. Θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστεί»., κατέληξε ο «Ντούσκο».

Από την πλευρά του, ο Δέλλας χαιρέτησε έναν-έναν ξεχωριστά τους παίκτες, λέγοντας στο τέλος πως «είναι μια μεταβατική περίοδος. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε γρήγορα την πρώτη θέση, όμως δεν πρέπει να λέμε πάρα πολύ. Ξέρετε όλοι ποια είναι η ΑΕΚ και πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Ο νεαρός προπονητής της «Ενωσης» επεσήμανε πως παρότι η ομάδα είναι φαβορί για την άνοδο στη Football League, αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές στη δουλειά τους και να είναι σοβαροί καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Δοκιμάζει «Ρόκσα»

Ταυτόχρονα στην ΑΕΚ θα δοκιμαστεί και ο Ντάρκο Ρόκσιτς.
Ο 22χρονος Σέρβος αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ και εσωτερικός μέσος, είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 1991, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, παρέμεινε εκεί μέχρι το 2008, ενώ πέρασε από Ζέμουν και Νόβισαντ. Ο αριστεροπόδαρος άσος με την τελευταία είχε φέτος 25 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρσι 30 εμφανίσεις και 7 τέρματα.