ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δρ, Μπουράκι, ο επιστήμονας

Ευδιάθετος, χαμογελαστός, πάντα δίπλα τους. Ο Δρ. Έρικ Μπουράκι έχει αγκαλιάσει τα παιδιά των Ακαδημιών τα οποία απολαμβάνουν μεταχείριση που παρέχουν ομάδες που λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Διαβάστε για τις εντυπώσεις τους.

Τα δύο πρώτα γκρουπ των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έχουν περάσει ήδη από τα τεστ του Έρικ Μπουράκι, ενώ σήμερα θα περάσει το τελευταίο και αύριο αυτό με τους τερματοφύλακες. Όλα όσα ζουν οι μικροί της Ένωσης τους φαίνονται σαν όνειρο, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Εκτός από την τρομερή οργάνωση, στο πλευρό τους έχουν συνεχώς 4-5 ανθρώπους οι οποίοι δεν φεύγουν από πάνω τους παρά μόνο όταν τελειώσουν όλα τα τεστ. Ανάμεσά τους και ο Δρ. Έρικ Μπουράκι, ο οποίος έχει αγκαλιάσει τις Ακαδημίες της Ένωσης και φέρεται με τον καλύτερο τρόπο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.


Χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν σταματάει να τους μιλάει και να τους δείχνει με κάθε τρόπο ότι ενδιαφέρεται και για την παραμικρή λεπτομέρεια που τους αφορά. Παρά το γεγονός ότι είναι μεγάλος σε ηλικία, και αυτό φαίνεται, κρύβει μέσα του αρκετή ενέργεια την οποία μάλιστα διοχετεύει σε όλους γύρω του.

«Είναι επιστήμονας», σχολίαζαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών οι οποίοι πλέον πηγαίνουν με χαρά για αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, κάτι που στο παρελθόν έμοιαζε σε εκείνους ως αγγαρεία.

Τον Άκη Ζήκο και τους προπονητές τους, τους γνώριζαν από παλιά και είχαν ήδη σχηματίσει την καλύτερη εικόνα για εκείνους. Πλέον δίπλα τους προστέθηκε ο επικεφαλής των τεστ Δρ. Έρικ Μπουράκι, ο οποίος τους κέρδισε αμέσως με τη συμπεριφορά του και τους έδωσε να καταλάβουν ότι η ΑΕΚ έχει ήδη περάσει σε άλλο επίπεδο.

Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες οι μικροί της Ένωσης περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσουν δουλειά και να προπονηθούν σκληρά γνωρίζοντας ότι πλέον οι κόποι τους θα ανταμείβονται εφόσον πραγματικά αξίζουν μία θέση στην ΑΕΚ (και σε πρώτη φάση στις Ακαδημίες της).

aek1924.gr