ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

20 εκατ. ευρώ για το όνομα του γηπέδου

gipedo«Τα λεφτά δεν θα είναι πρόβλημα. Θέλω να γίνουν τα πάντα όπως πρέπει και η ΑΕΚ να αποκτήσει ξανά το γήπεδο που είχε». Τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στην παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος που υπήρξε πριν από λίγες ημέρες φανέρωσε τα επόμενα βήματα της διαδικασίας. Ο «τίγρης» προσπαθεί να κλείσει το επενδυτικό σχήμα για την κατασκευή του γηπέδου και ποντάρει πολλά στην ονοματοδοσία. Όπως προκύπτει από στενούς συνεργάτες του, η εκτίμηση του Μελισσανίδη είναι πως τα…βαφτίσια του γηπέδου μπορούν να αποφέρουν ποσό που θα υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ!

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες τις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Gazprom. Είναι γεγονός, πως αν ο ενεργειακός κολοσσός από την Ρωσία είχε μπει ήδη επενδυτικά στη χώρα μας μέσω της ΔΕΠΑ, είναι πολύ πιθανό να είχε κλείσει η υπόθεση. Η υπόθεση στράβωσε και οι συζητήσεις δεν έφτασαν ακόμα σε ολοκλήρωση. Ωστόσο, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές διατηρούνται, καθώς οι Ρώσοι θέλουν να μπουν στην ελληνική αγορά μέσω μιας ομάδας με τη δυναμική της ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον για το γήπεδο προκύπτει και από ακόμα δύο κορυφαίες εταιρείες. Αμφότερες πολυεθνικές, με τεράστια δυναμική που μπορούν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την υπόθεση της ονοματοδοσίας. Ο Μελισσανίδης δεν βιάζεται και θέλει να κάνει την ιδανική επιλογή. Θέλει μια εταιρεία σύμμαχο που μπορεί να στηρίξει πολυεπίπεδα την προσπάθεια του και θα εκτινάξει τη δυναμική της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr