ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Να αφήσουμε παρακαταθήκη το γήπεδο»

Στη συνάντηση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος: «Το πρώτο που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Ιδιαίτερα ευδιάθετος, αλλά και αποφασισμένος να εκπληρώσει το όνειρο όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στην πρώτη συνάντηση που είχε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Μελισσανίδης έδειξε απ” την πρώτη στιγμή ότι ναι μεν θέλει να επιστρέψει ο δικέφαλος όσο το δυνατόν συντομότερα στην κορυφαία κατηγορία, αλλά δεν έκρυψε ότι ο μεγαλύτερος στόχος του παραμένει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Αυτό είναι που θα πρέπει να μας απασχολεί όλους. Να αφήσουμε παρακαταθήκη το γήπεδο για τον κόσμο της ΑΕΚ», έλεγε ο «Τίγρης», δείχνοντας ότι πλέον τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει.

Το γήπεδο ήταν ο βασικός άξονας της συζήτησης που έγινε μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και των υπολοίπων μελών της διοικούσας επιτροπής, μαζί με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Κωσνταντίνο Κοτσάτο και τον Γενικό διευθυντή Γιώργο Ρόκκα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr