ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο πιθανός όμιλος της ΑΕΚ στην Γ' Εθνική

Ο σχεδιασμός της ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει μπει στην τελική ευθεία, παρότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Διαβάστε το τελευταίο και πιθανότερο σενάριο για τις ομάδες που θα απαρτίζουν τον όμιλο της Ένωσης. Σε Κρήτη και Κυκλάδες θα πάει η ΑΕΚ.
 Μετά από σχεδόν δύο μήνες συνελεύσεων και συζητήσεων στην Ομοσπονδία φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική απόφαση για την συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Το πλάνο το οποίο δείχνει να επικρατεί των υπόλοιπων που συζητήθηκαν είναι να υπάρξει ισομερής κατανομή των ομάδων ανάλογα με το τόπο στον οποίο βρίσκονται.

Σε Κρήτη και Κυκλάδες το ταξίδι

Όσον αφορά τις ομάδες της Αττικής, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ΑΕΚ, θα υπάρξουν δύο όμιλοι, από τις έξι κατηγορίες συνολικά, στους οποίους θα χωριστούν στα ίσα οι ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Το ανάλογο θα συμβεί και με τις ομάδες της Κρήτης αλλά και των Κυκλάδων, ούτως ώστε να υπάρχουν και στους δύο ομίλους τα ανάλογα εκτός έδρας παιχνίδια. Όσον αφορά λοιπόν την ΑΕΚ, στον όμιλο της αν όλα εξελιχθούν με την παραπάνω διαδικασία, θα έχει τέσσερις κρητικές ομάδες, μια κυκλαδίτικη και οι υπόλοιπες θα είναι από το λεκανοπέδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι όμιλοι θα απαρτίζονται από 16 ομάδες, ενώ υπάρχει σκέψη στα κατά τόπους σωματεία να δίνονται κάποια χρήματα ως επιχορηγήσεις για τα ταξίδια που θα αναγκάζονται να κάνουν, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Εδώ δεν αποκλείεται λόγω της οικονομικής κατάστασης κάποιων ομάδων, να δηλώνουν αδυναμία προκειμένου να κατέβουν στον αγώνα.

sport24.gr