ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

5.000!!! Τρελαίνουν κόσμο οι ΑΕΚτζήδες


kosmosΤο πάθος και η αγάπη με την οποία αντιμετωπίζουν τον σύλλογο οι φίλοι της ΑΕΚ είναι δεδομένη και σταθερά επιβεβαιωμένη εδώ και χρόνια.

Αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος, ξεπερνά κάθε προηγούμενο, κάθε λογική, κάθε τι που μπορεί να συγκριθεί.

Σε λιγότερες από δέκα ημέρες διάθεσης των φετινών καρτών διαρκείας, ήδη η Ενωση έφτασε στο αστρονομικό νούμερο των 5.000! Η ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής, χωρίς ηχηρές μεταγραφές, χωρίς ευρωπαϊκά μεγαλεία.

Ωστόσο, ο κόσμος μπαίνει μπροστά ακόμα μια φορά. Είναι εκεί, για να στηρίξει την ομάδα. Είναι εκεί για να συμβάλει στην κατασκευή του νέου γηπέδου. Είναι εκεί για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, που αυτή τη φορά θα μπει και θα δημιουργηθεί σε στέρεες βάσεις. Είναι εκεί για να στηρίξει τον Μελισσανίδη, αλλά και όλες τις μεγάλες προσωπικότητες της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας που μπήκαν μπροστά.

Η ΑΕΚ ξεπερνά ακόμα και το ξεκίνημα της χρονιάς του Ριβάλντο. Μόνο που τότε υπήρχε ένας σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, υπάρχει μόνο το γήπεδο και η επιστροφή. Αλλά η τεράστια δυναμική που δίνει ο κόσμος στην ομάδα με αυτές τις 5.000 σε διάστημα λίγων ημερών, δείχνει πόσο μεγάλο μέγεθος ήταν, είναι και παραμένει η ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr