ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Θα μπαίνετε στο γήπεδο και θα ζαλίζεστε!»


gipedo1«Θα σας φτιάξω την Αγιά Σοφιά. Θα είναι ένα γήπεδο-κόσμημα, μοναδικό σε όλη την Ευρώπη. Θα είναι το σπίτι μας.

Θα κάνουμε…καμπαναριά, θα γίνουν πράγματα που δεν θα έχετε ξαναδεί. Θα μπαίνετε στο γήπεδο και θα ζαλίζεστε. Θα είναι ένα γήπεδο στολίδι».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αφοπλιστικός μιλώντας προς την αντιπροσωπεία μελών της Original, αναφερόμενος στο κόσμημα της Νέας Φιλαδέλφειας που οραματίζεται. Ένα γήπεδο μοναδικό, που δεν θα έχει όμοιο του και θα κάνει τη διαφορά.

Εύλογο, πως αυτό το γήπεδο χρίζει την κατάλληλη συμπεριφορά. «Από εσάς θέλω να προστατέψετε την ομάδα και το σπίτι μας. Θέλω να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα. Δεν θέλω να ακούσω ξανά για επεισόδια και φασαρίες. Εσείς πρέπει να προστατεύετε την ομάδα», ήταν το αίτημα του «τίγρη». Αν και δεν χρειάζονταν πολλά, δεδομένου πως οι φίλοι της Ενωσης ξέρουν καλύτερα από τον καθένα και θέλουν πολύ, να ζήσουν ξανά μεγάλες στιγμές και να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Κοινή συνισταμένη της συζήτησης είναι η προσδοκία, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να μετατραπεί σε πανίσχυρη έδρα. Όπως τότε, που η Ενωση μπορούσε να κάνει το απόλυτο στο γήπεδο της και να πηγαίνει με άλλον αέρα εκτός έδρας. Που οι αντίπαλοι έχαναν από τη…Δεκελείας τα ματς με την ΑΕΚ και δε σκέφτονταν καν, πως θα μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr