ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η ώρα του στόπερ, στην Αθήνα ο Μπρέσεβιτς

Η βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ ήταν η απόκτηση ενός σέντερ φορ. Επειτα από τη συμφωνία με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, στην Ενωση θα ρίξουν όλο το βάρος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Η προφορική συμφωνία με τον Μπρούνο Τσιρίλο είναι δεδομένη, αλλά λόγω της ηλικίας του Ιταλού οι υπογραφές δεν έχουν πέσει. Αυτό αφού οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν έναν ξένο στόπερ και αν αυτός ξεπερνάει το όριο των 33 χρόνων, τότε είναι πιθανό να μην αποκτηθεί ο Τσιρίλο.

Είναι προφανές ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ψάχνουν κάτι καλύτερο και διατηρούν σε κατάσταση αναμονής τον Ιταλό. Στα υπ' όψιν, βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση του Μπουγαΐδη που δεν έχει ατονίσει. Εξάλλου, στον «δικέφαλο» είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο ακόμα κεντρικών αμυντικών, καθώς στο έμψυχο δυναμικό βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Κωνσταντίνος Τσούπρος και Σταύρος Σταθάκης.

 Στην Αθήνα ο Μπρέσεβιτς, υπογράφει ως ελεύθερος!
Το νέο απόκτημα της Ενωσης βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα. Ο 26χρονος σέντερ φορ είχε μια πρώτη επαφή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό (1+3). Ο Σλοβένος θα επιστρέψει στη χώρα του για να μαζέψει τα πράγματά του και θα γυρίσει για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα.
Η ώρα του στόπερ, στην Αθήνα ο Μπρέσεβιτς
Ενα ερωτηματικό, πάντως, που προέκυψε έχει να κάνει με τον τρόπο που θα μεταγραφεί στην Ενωση. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σλοβενίας, ο 26χρονος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κόπερ για ακόμα έναν χρόνο (μέχρι το 2014), καθώς το συμβόλαιό του έληγε στα τέλη Ιουνίου. Δηλαδή δεν είναι ελεύθερος, αλλά ως free agent θα υπογράψει στην Ενωση.

Σε διαδικασίες ελληνοποίησης του Ράμα

Ο Ρενάλντο Ράμα έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4 ετών. Ωστόσο η ανακοίνωση της απόκτησής του θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμα, αφού ο Αλβανός ακραίος επιθετικός έχει αλβανικό διαβατήριο και με τα τωρινά δεδομένα θα αγωνιστεί ως ξένος στην Ενωση.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να τον ελληνοποιήσουν και να διατηρήσουν ανοιχτή μία θέση ξένου. Ο Ράμα, εξάλλου, έχει φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία και η περίπτωσή του ταυτίζεται με αυτή του αθλητή του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα ελληνοποιήθηκε.

Προτάθηκε ο Ιβοριανός Ζόρο

Η ενίσχυση της Ενωσης στα μετόπισθεν είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας είναι μόνο δύο, με την ανανέωση συμβολαίου του Κωνσταντίνου Τσούπρου και την απόκτηση του Σταύρου Σταθάκη. Ετσι, στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο ακόμα σέντερ μπακ, έχοντας σταντ μπάι τον Τσιρίλο και ως εναλλακτική λύση τον Μπουγαΐδη.
Ενας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε είναι ο Μάρκο Ζόρο. Ο 30χρονος Ιβοριανός αμυντικός είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα και πείρα. Εχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι 22 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και ένα πολύ σπουδαίο όνομα.

Σε εξέλιξη και του μεσοεπιθετικού

Οσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού, χθες δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Στην Ενωση συνεχίζουν να διατηρούν την επαφή τους με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά ψάχνουν και άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας εξετάζουν προσεκτικά κι άλλες περιπτώσεις, αφού επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή μεταγραφή για τον χώρο του κέντρου.

Γεμίζει το ρόστερ της Ενωσης

Από τη στιγμή που η Ενωση υποβιβάστηκε από τη Super League, ο ένας παίκτης μετά τον άλλον ψάχτηκαν για άλλες... πολιτείες. Στις αρχές, μάλιστα, το ρόστερ της ομάδας αποτελούνταν από 10 παίκτες και η ανάγκη ενίσχυσής της ήταν άμεση.

Με την επιλογή του Μπρέσεβιτς για την επίθεση, το δυναμικό της ΑΕΚ έφτασε τους 19 ποδοσφαιριστές. Βούρας, Καραγκιολίδης, Τσούπρος, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Σταθάκης, Ρόβας, Γεωργέας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής, Παυλής, Καλογέρης, Τσεβάς, Παληαρούτας, Αργυρίου, Μούργκα είναι οι τωρινοί και με τον κλεισμένο Ράμα συμπληρώνεται η πρώτη 19άδα.

sentragoal.gr