ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...Φουλάρει για τον Κοροβέση η ΑΕΚ


Το... παιδομάζωμα του Δημήτρη Μελισσανίδη με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα δημιουργήσουν μία ΑΕΚ έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στη Super League έχει, ήδη, ξεκινήσει και θα έχει συνέχεια.


Μετά την απόκτηση του Σπύρου Μάνταλου από την Ξάνθη, ο «τίγρης» έχει ρίξει τα πλοκάμια του σε τρεις ακόμα βαρβάτες περιπτώσεις παικτών προκειμένου να δώσει συνέχεια στα μεταγραφικά «μπαμ» και να κάνει την ΑΕΚ δυνατή όπως παλιά. Επόμενός του στόχος είναι ο Νίκος Κοροβέσης και σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Μελισσανίδης έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Γιώργο Χριστοβασίλη προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για την πώληση του νεαρού μεσοεπιθετικού. Οι πρώτες επαφές είναι θετικές, με την πρόταση του «τίγρη» να έχει ικανοποιήσει σε πρώτο βαθμό τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Η συμφωνία είναι με στυλ... Μάνταλου και αφορά την έλευση του Κοροβέση στην ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν, όταν δηλαδή η ομάδα ανέβει στη Football League.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και πρόσφατα τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι με κάποια από τις δύο ομάδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μείνει μέχρι τότε στον σύλλογο των Ιωαννίνων. Ειδικότερα αν συνεχίσει να πραγματοποιεί τόσο καλές εμφανίσεις και τη φετινή περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ο Κοροβέσης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Super League με 31 συμμετοχές και επτά τέρματα. Πρώτη του παρουσία ήταν στον Παναιγιάλειο την περίοδο 2010-11 με 21 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, έπαιξε σε 19 αγώνες και σκόραρε τέσσερις φορές. Οσον αφορά το ποσό που θα χρειαστεί να ξοδέψει η Ενωση για να τον αποκτήσει, αυτό δεν θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, από την ΑΕΚ δεν τον έχει πλησιάσει επίσημα ακόμα κανένας άνθρωπος. Πριν από μερικές ημέρες, πάντως, ο Κοροβέσης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Ενωσης και σίγουρα δεν έκρυψε τη χαρά του, αφού το δέλεαρ της προοπτικής να αγωνιστεί στην Ενωση της νέας εποχής είναι πολύ μεγάλο.

sentragoal.gr