ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Ισχυρό σύνολο για να αντέξει το φορτίο της επιστροφής»

9671121Παιδί της ΑΕΚ, χρόνια προπονητής Ακαδημιών της από την εποχή του «Γεώργιος Μόσχος». Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θήτευσε στο τιμ της Ένωσης για χρόνια και από το καλοκαίρι του 2012 είναι ο πρώτος προπονητής της Βασίλισσας. Την ανέβασε στην Α2 και μένει ένα… βήμα για να την φέρει στην φυσική της θέση. Στην Α1. Δεν είναι διόλου εύκολο αυτό το βήμα και σίγουρα θα έχει περισσότερες δυσκολίες από πέρυσι.

 Η Α2 είναι σκληρή, απαιτητική και δύσκολη κατηγορία. Ωστόσο, ο τεχνικός της Βασίλισσας με τους συνεργάτες του και την διοίκηση των Κοτσάτου – Αλεξίου δημιουργούν ένα ρόστερ έτοιμο να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Ο Ζιάγκος μετά το φινάλε των μεταβατικών προπονήσεων και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στις 19 Αυγούστου μίλησε στο enwsi.gr για το ρόστερ και την προετοιμασία.
 
«Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει μιας από τις πιο δύσκολες σεζόν της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν κράτησαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας για την δεύτερη φάση της προαγωνιστικής προετοιμασίας που θα ακολουθήσει τον Αύγουστο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο σε σώμα και ψυχή και που θα αντέξει το βαρύ φορτίο της ευθύνης για την επιστροφή στην Α1.

 Όπως κάναμε και πέρυσι πετυχαίνοντας το πρώτο βήμα στο κακοτράχαλο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Εύχομαι στους αθλητές μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο της ΑΕΚ καλό υπόλοιπο καλοκαιριού» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής της ΑΕΚ.

enwsi.gr