ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-15 ΣΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ» Μάνταλος στο SentraGoal: «Ονειρο ζωής η ΑΕΚ»


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΕΟ

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στο SentraGoal και αποκάλυψε τι ακριβώς έχει ειπωθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ του ίδιου και της Skoda, ενώ κατέστησε σαφές πως δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Αθήνα για να μιλήσει με ανθρώπους της «Ενωσης».

«Το πρωί μίλησα με ανθρώπους της Ξάνθης και με ρώτησαν, αν θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Η απάντηση μου ήταν ότι είναι όνειρο ζωής για μένα η ΑΕΚ», επεσήμανε ο Μάνταλος και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος».

 Την έκπληξη του καλοκαιριού, λοιπόν, έκανε η ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τον Πέτρο Μάνταλο της Skoda Ξάνθη που μέχρι πρότινος ακουγόταν έντονα για τον νταμπλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό.
«Βόμβα», λοιπόν, έριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τον 22χρονο μέσο που θα ενταχθεί στο δυναμικό της με καθυστέρηση ενός έτους, δηλαδή από τη σεζόν 2014-15. Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με την ακριτική ομάδα ως το 2017.
Την περίοδο 2012-13 ο Μάνταλος είχε 31 εμφανίσεις και 5 γκολ με τη φανέλα της Ξάνθης, ενώ πέρσι είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Τις σεζόν 2009/10 και 2010/11 είχε συνολικά 5 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων.

Εκείνο, βέβαια, που πρέπει να επισημανθεί είναι πως παραμένει χωρίς διευκρίνηση το πώς θα παίζει ο Μάνταλος τη φετινή σεζόν στη Ξάνθη. Αν, δηλαδή, θα είναι δανεικός στους ακρίτες, αν η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι. Τι ισχύει δηλαδή για τη μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Skoda Ξάνθη να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-15 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης!

Τι δήλωσε στο σάιτ της Skoda

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο Μάνταλος μίλησε και στο επίσημο σάιτ της Skoda Ξάνθη δηλώνοντας ευτυχισμένος.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάνταλου:

«Ήταν όνειρο ζωής αυτό που έγινε. Είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ από την ψυχή μου όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να γίνει αυτό. Αυτή τη χρονιά θα τα δώσω όλα για την ομάδα που με ανέδειξε και που στάθηκε δίπλα μου σαν οικογένειά μου».

sentragoal.gr