ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι «σωματοφύλακες» της ΑΕΚ

Άντρες με κύρος και δύναμη, έτοιμοι να δουν όλους τους αντιπάλους τους στα μάτια. Ενωμένοι συνεχώς έχοντας δίπλα τους έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να τους στηρίξει απόλυτα. Μπαγεβτις, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος και Μπορμπόκης είναι έτοιμοι μαζί με τον Μελισσανίδη να χαρίσουν στην ΑΕΚ την παλιά της αίγλη.

Ο Τίγρης ανέκαθεν είχε τόση δύναμη όση χρειαζόταν ώστε να πατήσει όλους του τους αντιπάλους. Στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με την ΑΕΚ ήθελε να έχει δίπλα του συνεργάτες που θα έμεναν ενωμένοι και θα μπορούσαν όλοι μαζί να νικούν τους αντιπάλους του.

Αυτούς τους βρήκε στα πρόσωπα των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊνού Δέλλα, Νίκου Λυμπερόπουλο, Άκη Ζήκου και Βασίλη Μπορμπόκη. Πέντε άντρες οι οποίοι έχουν μείνει στην ιστορία της ΑΕΚ, έζησαν μαύρες στιγμές με την ομάδα και πλέον είναι έτοιμοι να βάλουν τα ονόματά τους στην αλλαγή της σελίδας του συλλόγου.

Αρκετό καιρό τώρα όλοι έχουν καταλάβει ότι η συγκεκριμένη 5άδα, έχοντας ως οδηγό τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι απόλυτα δεμένη μεταξύ της. Αυτό επιβεβαιώθηκε στην παρουσίαση της Τετάρτης, όπου όλοι ήταν συνεχώς μαζί.

Η παρουσία τους ήταν επιβλητική, καθώς δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους και τους εντόπιζες όπου και αν βρισκόταν. Ωστόσο, το συγκλονιστικό της υπόθεσης δεν ήταν αυτό. Μετά το τέλος της Συνέντευξης, όπου όλοι χωρίστηκαν και συζητούσαν με τους παραβρισκόμενους ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο ένας έψαχνε τον άλλον.

Τις στιγμές μάλιστα που δεν κατάφερναν να εντοπίσουν που βρίσκονται οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και οποιαδήποτε στιγμή ο ένας ήξερε που βρίσκεται ο άλλος.

Άλλωστε αυτή είναι η ένια της Ένωσης! Αυτοί οι 5+1 λοιπόν θα είναι πλέον οι σωματοφύλακες της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι, οι οποίοι έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς ακόμα συνεργάτες θα παλέψουν ώστε η ομάδα να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και να γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων της των αντιπάλων. Κάτι που από ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει ήδη να συμβαίνει.

 aek1924.gr