ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Γουστάρει ΑΕΚ σαν τρελός

Η περσινή εμφάνιση του σε συνδυασμό με την ηλικία του, αποτελούν στοιχεία που ψάχνουν στην ΑΕΚ για μεταγραφικούς στόχους. Ο λόγος για τον Στέλιο Βασιλείου του Λεβαδειακού, ο οποίος γουστάρει τον δικέφαλο σαν τρελός. Το AEK1924.gr αποκαλύπτει.

Στα 22 του χρόνια, με σούπερ σεζόν στον Λεβαδειακό (26 συμμετοχές και 7 γκολ), αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την επίθεση και σίγουρα θα ήταν ιδανικός παρτενέρ δίπλα σε ένα παίκτη όπως ο Μπρέσεβιτς.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται του χρόνου και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη "αλα" Μάνταλου. Ο Βασιλείου αποτέλεσε από πέρυσι μεταγραφικό στόχο της Ένωσης, αλλά φυσικά με τα περσινά δεδομένα, παίκτη από τον Κομπότη δεν έπαιρνες ούτε με σφαίρες.

Πλέον οικονομικό θέμα δεν τίθεται ενώ και ο Κομπότης απέναντι του δεν θα έχει τον Δημητρέλο ή τον Αδαμίδη για συνομιλητή αλλά τον Μελισσανίδη.

Ο Στέλιος γουστάρει ΑΕΚΑΡΑ

Από την πλευρά του ο Στέλιος Βασιλείου, από μικρός είχε όνειρο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και πέρυσι ήλπιζε σε μια κίνηση από την Ένωση, αλλά τελικά δεν έγινε. Θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί με τον δικέφαλο στο στήθος και ελπίζει αυτή τη φορά να γίνει η κίνηση από τους κιτρινόμαυρους.

aek1924.gr