ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Έτσι θα λειτουργούν οι Ακαδημίες

zikosΗ ΑΕΚ ανακοίνωσε το οργανόγραμμα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Με επίσημη της ανακοίνωση η Ένωση παρουσιάσε τον τρόπο λειτουργίας των «μικρών» κατηγοριών της. Προπονητής της Β” ομάδας θα είναι ο Χάρης Κοπιτσής, ενώ Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Σαραφίδης. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε παράλληλα την έναρξη της συνεργασίας της με τους ΜιχαΗλίδη, Μητροτάσιο και Burracchi.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κ.κ. Eric Buracchi, Μιχάλη Μητροτάσιο και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη οι οποίοι εντάσσονται στο Τμήμα Ακαδημιών της ομάδας μας, υπό τον κ. Ακη Ζήκο.

Ο dr. Eric Buracchi θα είναι ο σύμβουλος εκγύμνασης. Θα έχει την ευθύνη για την κατάρτιση των προγραμμάτων εκγύμνασης και αποκατάστασης όλων των Τμημάτων των Ακαδημιών.
Ο κ. Μιχάλης Μητροτάσιος θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής. Ο κ. Μητροτάσιος είναι καθηγητής Ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας και μέχρι πρότινος εκπαιδευτής σχολών Προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Χρυσόστομος Μιχαηλίδης θα είναι ο Προπονητής Τερματοφυλάκων των Ακαδημιών μας.
Προπονητές ομάδων:

Κ-18 κ. Χάρης Κοπιτσής. Κ-17 κ. Αγγελος Χατζόπουλος, Κ-14-15 κ. Σταύρος Λέτσας, Κ-12-13 κ. Στέλιος Ορφανίδης. Αναμένεται να ανακοινωθεί ο Προπονητής του τμήματος των juniors.

Γυμναστής : κ. Δημήτρης Στεργιόπουλος.

Γενικός Αρχηγός Συντονιστής : κ. Δημήτρης Σαραφίδης.

aek-live.gr