ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Προφορική συμφωνία ΑΕΚ-Petit Chateau.

O Σταύρος Αδαμίδης συνεχίζει τις επαφές του με τους εκπροσώπους της εταιρίας που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι επαφές των διοικούντων την ΑΕΚ και των εκπροσώπων της Petit Chateau που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ συνεχίστηκαν και την Τρίτη με την Ενωση να ανακοινώνει ότι επήλθε προφορική συμφωνία για διαδικασία ελέγχου και εισόδου της εταιρίας στη μετοχική σύνθεση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης τα έλεγε επί πολλές ώρες τόσο με τον Ζόραν Τέρζιτς όσο και με άλλους ανθρώπους της Petit Chateau οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι Ρώσοι. Στις επαφές παίρνει μέρος και ένας Ουρουγουανός.

Οι συναντήσεις στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τελείωσαν αλλά αναμένεται να συνεχιστούν είτε το  βράδυ της Τρίτης ή την Τετάρτη το πρωί.

Το κρίσιμο ζήτημα είναι αν οι άνθρωποι της Petit Chateau προχωρήσουν άμεσα σε ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ύψους δύο εκατομμυρίων. Είναι όμως άγνωστο αν έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά οι προθέσεις της εταιρίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Eγινε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρίας ''Petit Chateau SRL'' και της Διοίκησης της ΠΑΕ.

Επήλθε προφορική συμφωνία σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου και εισόδου της ανωτέρω εταιρίας στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εφόσον προκύψει έγγραφη δεσμευτική συμφωνία θα δημοσιοποιηθούν οι όροι της.

Οταν μιλάμε για διαδικασία ελέγχου, μιλάμε για έλεγχο του πόθεν αίσχες της εταιρίας, το οποίο αν μη τι άλλο είναι σημαντικό για την ΕΕΑ. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές που θα δεσμεύουν τις δύο πλευρές για να μπουν στις επόμενες δύο μέρες τα 2 εκ.ευρώ. Αν δεν μπουν τότε ακυρώνεται η συμφωνία.

Το θέμα είναι ότι τούτη τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι η εταιρία να αγοράσει μετοχές από τις υπάρχουσες, κάτι όμως απίθανο αφού είναι ενεχυριασμένες. Η δεύτερη είναι να αγοράσουν μετοχές μέσω ΑΜΚ και εκεί πλέον θα πρέπει να οριστεί η τιμή της μετοχής. Πιθανότατα θα είναι 6.4 ευρώ.

Ο,τι ποσοστό και να πάρουν θα πρέπει να έχει την έγκριση της Μόργκαν Στάνλεϊ, η οποία δεν θέλει να διαταραχτεί η καταστατική πλειοψηφία του 67%.

contra.gr