ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκρατημένη αισιοδοξία.

Αισιόδοξο είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τις δύο νίκες που πέτυχε στο πρωτάθλημα, αλλά τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν.

Η Petit Chateau είναι μία λύση για την Ένωση, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση. Το θέμα, όμως, αναμένεται να κλείσει πολύ σύντομα είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ο Σταύρος Αδαμίδης παραμένει επιφυλακτικός για την ιταλική εταιρεία με τα ρωσικά κεφάλαια, τις πραγματικές της διαθέσεις, αλλά και τα κίνητρά της για να επενδύσει στην ομάδα. Η Petit Chateau θα πρέπει να πείσει τη διοίκηση με αποδείξεις, που μεταφράζονται σε δύο εκατ. ευρώ δύο εργάσιμες ημέρες αφότου (και αν) υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, διαφορετικά ακυρώνεται το deal. Η σχετική διορία εκπνέει την Παρασκευή και το θέμα θα κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Η διοίκηση χρειάζεται άμεσα ρευστό, καθώς οι οφειλές στους παίκτες συσσωρεύονται, όπως και οι λοιπές υποχρεώσεις από διακανονισμούς με το δημόσιο και τρίτους. Όμως καθίσταται σαφές πως δεν θα υποθηκευτεί η ΑΕΚ παραχωρώντας (π.χ.) ποσοστά στα δικαιώματα των παικτών της ομάδας.

s-day.gr