ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνιστικός Γολγοθάς.

Από αυτή την Κυριακή και για τις επόμενες 22 ημέρες ένας πραγματικός αγωνιστικός Γολγοθάς περιμένει την ομάδα της ΑΕΚ, καθώς καλείται να δώσει 6 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέρες σαν αυτές που προηγήθηκαν, δίχως αγώνες και προπονήσεις, θα νοσταλγήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μέσα σε 22 ημέρες ο «Δικέφαλος» θα δώσει μισή ντουζίνα αγώνων που εν πολλοίς θα δείξουν προς τα πού βαδίζει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή (11/09) η «Ενωση» φιλοξενείται από την Ξάνθη, στη δική της πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα, τέσσερις μέρες μετά (15/09) ξεκινά από τις Βρυξέλλες (Αντερλεχτ) τη διαδρομή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αμέσως μετά (18/09) υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη. Ακολουθεί ένα επταήμερο χωρίς υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, για να ολοκληρωθεί η πρώτη δυνατή εξάδα αγώνων με τις αναμετρήσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ (εκτός, 25/09), Στουρμ Γκρατς (εντός, 29/09) και Πανιώνιο (εκτός, 02/10).

Ουσιαστικά, η ΑΕΚ καλείται να μείνει σε τροχιά επιτυχιών, προκειμένου να διατηρήσει και ζεστό τον κόσμο της ομάδας, του οποίου τη στήριξη ζητούν όλοι κι επομένως θα πρέπει να τον αποζημιώσουν με τις εμφανίσεις τους. 

sport-fm.gr