ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κανονικά ο Βάργκας.

Επιπόλαιος φάνηκε πως ήταν ο τραυματισμός του Φαμπιάν Βάργκας στον ώμο, αφού ο Κολομβιανός μέσος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή.

Ο 31χρονος χαφ δεν θα χάσει προπονήσεις μετά από αυτήν την εξέλιξη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα της Πέμπτης με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Από 'κει και πέρα, ο Παντελής Καφές συνέχισε τις φυσικοθεραπείες που κάνει στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε ατομικό υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή και ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς, αν και είναι ιδιαίτερα αμφίβολος για το ματς κόντρα στους Βέλγους.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

H ΠΑΕ ΑΕΚ και η PUMA, Επίσημος Χορηγός Αθλητικού Υλικού της ομάδας θα παρουσιάσουν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου (12.30) στην αίθουσα Τύπου του προπονητικού κέντρου των Σπάτων τις φανέλες που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

sport-fm.gr