ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Θα ματώσουμε για την άνοδο»

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μίλησαν στο aek365.gr και συμφώνησαν πως θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να καταφέρουν να ανεβάσουν σκαλί-σκαλί την Ένωση στα μεγάλα σαλόνια, αφού εκεί είναι η θέση που της αξίζει να βρίσκεται.

Παναγιώτης Θεοδόσης: «Η πρώτη θέση είναι μονόδρομος, ώστε να επανέλθουμε στην Α2 όντας Πρωταθλητές. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Άλλωστε έχουμε το καλύτερο ρόστερ από άλλες ομάδες της Β Εθνικής και το έργο μας ελπίζουμε να είναι εύκολο. Ευτυχώς με τους συμπαίκτες μου γνωριζόμαστε καλά και η εμπειρία μας σε αυτό θα βοηθήσει αρκετά να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήθελα να κάνω έκκληση στον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, ώστε να μας δώσει έναυσμα για την συνέχεια. Είναι γνωστό άλλωστε πως η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους οπαδούς».

Νίκος Νικητάκης: «Το ρόστερ μας είναι πλήρες και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ειδικά όταν είμαστε υγιείς θα παλέψουμε για τους στόχους μας και θα φτάσουμε στην Α2 με το Πρωτάθλημα στα χέρια. Διοίκηση , προπονητικό τιμ και παίκτες είμαστε ενωμένοι κι αυτό είναι ένα στοιχείο που θα μας βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια του Πρωταθλήματος». Στην συνέχεια ο έμπειρος παίκτης σχολίασε και την παρουσία του κόσμου. «Θα θέλαμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας, ώστε να πάρουμε κι εμείς κουράγιο γιατί η χρονιά που έρχεται είναι δύσκολη. Σταδιακά πιστεύω πως θα καταλάβουν ότι έχουμε οργανωθεί και τα αποτελέσματα θα έρθουν και με την δική τους συμπαράσταση».

Βαλάντης Πελτέκης: «Ανανέωσα για την φετινή σεζόν με την ΑΕΚ γιατί ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας που θα καταφέρει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής και θα επιστρέψει σταδιακά στην Α1. Από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά μεταξύ μας γνωριζόμαστε και έχουμε καλή συνεννόηση και με την διοίκηση αλλά και το προπονητικό τιμ και θα παλέψουμε για τους στόχους μας. Όσον αφορά στον κόσμος μας θα ήθελα να τους δούμε να γεμίζουν ξανά το γήπεδο, αφού η παρουσία τους μας δίνει δύναμη σε κάθε ματς».

Γιάννης Χανδρινός: «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να ανέβουμε σαν Πρωταθλητές. Αυτή τη χρονιά νιώθω πως έχουμε την στήριξη όλων από την διοίκηση και αυτό είναι κάτι που στα 22 χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο του βόλεϊ μου φαίνεται σημαντικό. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι και τους περιμένουμε ξανά στο γήπεδο, ώστε να τους δώσουμε την χαρά της ανόδου».

Στάθης Χανδρινός: «Είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση της φετινής χρονιάς. Η άνοδος με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι δεδομένη. Με δουλειά και συγκέντρωση θα καταφέρουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε την στήριξη της διοίκησης και των οπαδών μας. Άλλωστε αυτοί είναι που μας δίνουν δύναμη και οφείλουμε να τους ξανακερδίσουμε με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα».

Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος: «Η ΑΕΚ δουλεύει με τις προδιαγραφές ομάδας Α1 και σε καμία περίπτωση σαν αυτές τις Β Εθνικής. Αυτό κι σε μας δίνει μεγάλες ευθύνες και θα παλέψουμε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος που θα μας εξασφαλίσει την άνοδο. Ακόμα ένας στόχος μας είναι να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας, κάτι που θα γίνει με τα αποτελέσματα που θα φέρουμε».

Γιάννης Παπαχρήστος:Ο μοναδικός παίκτης που την φετινή σεζόν ανέβηκε από την εφηβική ομάδα στην ανδρική τόνισε: «Σίγουρα αυτή η χρονιά είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα θα φροντίσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν. Φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον στόχο της ΑΕΚ γιατί αυτός είναι μόνο η άνοδος που θα συνοδευτεί με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Στην ΑΕΚ δεν αξίζει να αγωνίζεται ούτε στην Β ούτε στην Α2, σιγά σ-σιγά θα φτάσουμε στην Α1 για να πρωταγωνιστήσουμε ξανά.

Γνωρίζω τον κόσμο της ΑΕΚ, και την δύναμη που προσφέρουν στο γήπεδο και τους περιμένουμε και αυτή τη δύσκολη χρονιά δίπλα μας».

Σπύρος Αναστασίου: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, αισθανόμαστε την στήριξη της διοίκησης και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε την 1η θέση που θα μας οδηγήσει αμέσως στην Α2. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν έχουμε την υγείας μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε με τις εμφανίσεις μας τον κόσμο να πιστέψει ξανά σε εμάς και να έρθει στο γήπεδο».

Γιάννης Αλεξίου: «Όλοι οι παίκτες γνωριζόμαστε μεταξύ μας έχουμε την εμπειρία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Άλλωστε ο στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και αυτό θα γίνει ακόμα πιο εύκολο με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Τώρα που θα αγωνιζόμαστε στη Νέα Φιλαδέλφεια πιστεύουμε πως θα προσπαθήσουν να έρθουν να μας δουν και να καταλάβουν ότι πλέον έχουμε οργανωθεί και θα διεκδικούμε μόνο τη νίκη σε κάθε ματς».

aek365.gr