ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι όροι του συμφωνητικού.

Στο σίριαλ που γυρίζεται όλο το τελευταίο διάστημα με την Petit Chateau είναι πλέον πασιφανές πώς η ΑΕΚ σε πρώτο χρόνο ποντάρει στην εισροή «ζεστού» χρήματος. Είναι τέτοια η έλλειψη οικονομικής ρευστότητας που έχει κάνει τους Κιτρινόμαυρους να οπλιστούν με υπομονή, μήπως και φανεί φως στο τούνελ για να κλείσουν κάποιες τρύπες άμεσα και… βλέπουν εν συνεχεία σχετικά με το ακριβές πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Κάτι τέτοιο τεκμαίρεται και με βάση τους όρους που προβλέπονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο έχει ήδη συνταχθεί. Μάλιστα, το νεότερο στοιχείο έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ενωση με το «καλημέρα» δεν αξιώνει 2 εκατ. ευρώ, αλλά 2,5 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να πειστεί για τη φερεγγυότητα της εταιρείας η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει.

Η «Εξέδρα» αποκαλύπτει με ονόματα και διευθύνσεις τι προβλέπεται από δω και πέρα σχετικά με την υλοποίηση του «εκκολαπτόμενου» ντιλ. Ξεκινώντας να διευκρινίσουμε τα εξής: ως δανείστρια εταιρεία αναφέρεται η Petit Chateau, η οποία εδρεύει στην οδό Πιάτσα ντελ Γκρανάιο 24 στην πόλη Κιάρι της Ιταλίας. Ως εκπρόσωπος αυτής (όχι ιδιοκτήτης) o κύριος Ερα Τζουζέπε Σιμόνε.

1. Το… ορεκτικό προβλέπει την καταβολή από πλευράς της ιταλικής εταιρείας του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ εντός τριών εργάσιμων ημερών σε λογαριασμό ελληνικής τραπέζης από την ημέρα υπογραφής του ιδιωτικού συμφωνητικού.

2. Ακολούθως θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ εντός ενός μηνός, προκειμένου να εισέλθει ένα συνολικό ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ (τα πρώτα δηλαδή 2,5 εκατ. ευρώ συν ακόμα 7,5 εκατ. ευρώ), ώστε η εταιρεία να καταστεί νέος μέτοχος με ποσοστό της τάξης του 35%.

3. Αν εντός 15 ημερών δεν εισέλθει το εν λόγω ποσό συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ, το αρχικό ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ δεν θα επιστραφεί στην Petit Chateau αλλά θα πιστωθεί υπέρ του νέου μέτοχου με ποσοστό 9% για μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 15 Μαρτίου 2012. Τότε δηλαδή θα γίνει νέα γενική συνέλευση των μετόχων.

4. Αν τότε για κάποιο λόγο δεν συγκληθεί γενική συνέλευση και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 45 ημερών, τότε το αρχικό ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ θα επιστραφεί στην ιταλική εταιρεία και θα τύχει και του ανάλογου τόκου υπερημερίας.

exedrsports.gr