ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Judgement Day…

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει το θέμα της επένδυσης της Petit Chateau στην ΑΕΚ, με τους Ιταλούς να βρίσκονται στην Αθήνα από την Τρίτη.

Σήμερα μάλιστα θα αφιχθεί και Ρώσος δικηγόρος, ώστε να αρχίσουν οι… ουσιαστικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας πέρασαν τη χθεσινή ημέρα συλλέγοντας έγγραφα νομικής επισημοποίησης, ώστε να είναι έτοιμοι για το απογευματινό ραντεβού.

Αν υπάρξει συμφωνία, θα υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας, το οποίο θα ενεργοποιηθεί με την καταβολή δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Petit Chateau, ώστε να αποδειχθεί η φερεγγυότητά της. Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι τα χρήματα θα βρίσκονται στα ταμεία της μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την έτερη πλευρά να τονίζει ότι όλα μπορούν τελειώσουν μέχρι και αύριο. Το γενικό πλάνο πάντως είναι να μπουν στην «Ένωση» 40 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, αλλά σε βάθος χρόνου τεσσάρων ετών, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς να μπουν 8 εκατομμύρια ευρώ.

Οι διοικούντες τους «κιτρινόμαυρους» πάντως εξετάζουν με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και όπως αφήνουν να εννοηθεί δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι μεμπτό που να κωλύει την όλη διαδικασία. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουν λάβει επαρκείς πληροφορίες και για το λόγο αυτόν παραμένουν επιφυλακτικοί.

sport-fm.gr