ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τα βρίσκουν για Κορωνιό και Μάκη .



Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου και ο Στάθης Μπαϊρακτάρης αναμένεται να καθίσουν σήμερα στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν και επίσημα το ενδεχόμενο να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα ο 72χρονος επιχειρηματίας, αλλά όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές έχουν βρει ήδη σημεία επαφής. 
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης δείχνει να έχει δεχτεί την επιθυμία του Μπαϊρακτάρη να παραμείνουν οι Αγγελος Κορωνιός και Μάκης Νικολαΐδης στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι ο 42χρονος προπονητής και ο 33χρονος γκαρντ θα είναι στους Κιτρινόμαυρους και τη νέα σεζόν. Φαίνεται πως κάποιοι εκεί στην προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου διαβάζουν aek-live.gr και μαθαίνουν. 
 
Στο μεταξύ, οι Ενωσίτες κατέθεσαν χθες την εγγυητική επιστολή των 20.000 ευρώ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία θα αποφασίσει πιθανότατα την προσεχή Τρίτη αν η ΑΕΚ μπορεί να παίξει στην Α2. Στο στρατόπεδο των Κιτρινόμαυρων ήταν ικανοποιημένοι και τόνιζαν ότι ο φάκελος είναι πλήρης και η ΕΕΑ θα ανάψει το πράσινο φως για τη συμμετοχή της Ενωσης στην Α2.
 
aek-live.gr