ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εφτασε η μεγάλη Δευτέρα!

Λίγο µετά τις 6 σήµερα το απόγευµα αναµένεται η περιβόητη συνάντηση του Νίκου Νοτιά µε το διοικητικό συµβούλιο της ΑΕΚ. Μια συνάντηση που θα κρίνει εν πολλοίς το µέλλον του συλλόγου, καθώς το σηµαντικότερο ζήτηµα που θα τεθεί -τουλάχιστον από την πλευρά της «κιτρινόµαυρης» διοίκησης- είναι αυτό των συσσωρευµένων οικονοµικών εκκρεµοτήτων.

Ο εκ των µετόχων του συλλόγου ενηµέρωσε χθες τον Σταύρο Αδαµίδη πως επέστρεψε στην Ελλάδα και του όρισε το ραντεβού για σήµερα το απόγευµα (δεν έχει αποφασιστεί ακόµα αν θα γίνει στα Σπάτα ή κάπου αλλού).

Αλλωστε, λίγη σηµασία έχει ο τόπος συνάντησης. Αυτό που «καίει» το «κιτρινόµαυρο» ΔΣ είναι τα αποτελέσµατα αυτής.

Βλέπετε, για την ΑΕΚ η εξασφάλιση ρευστού µοιάζει µε ανάγκη επιβίωσης, µε τον σύλλογο να χρειάζεται άµεσα περίπου 2 εκατ. ευρώ για να µπορέσει να πληρώσει τεχνικό τιµ, παίκτες και υπαλλήλους της ΠΑΕ, που έχουν να δουν το χρώµα του χρήµατος για περίπου έξι µήνες. Το αν ο Νοτιάς θα πειστεί να ανοίξει εκ νέου την κάνουλα της χρηµατοδότησης, αυτό παραµένει άγνωστο.

Αλλωστε, ο Ελληνοαµερικανός έχει προτιµήσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Πάντως, το γεγονός πως το ραντεβού θα γίνει σε επίπεδο ΔΣ έχει τη δική του σηµειολογία. Ο Νίκος Νοτιάς προφανώς και θα ζητήσει ενηµέρωση για τα τεκταινόµενα στην ΠΑΕ και ενδεχοµένως και εξηγήσεις για διάφορα θέµατα που έχουν πέσει στην αντίληψή του, πριν ενηµερώσει τον Αδαµίδη και τους συνεργάτες του για τις προθέσεις του.

Τόσο αναφορικά µε την εξεύρεση συµπαίκτη όσο και για το αν θα συµφωνήσει να συνδράµει εκ νέου οικονοµικά, βγάζοντας έστω και παροδικά την οµάδα από το οικονοµικό αδιέξοδο.

sentragoal.gr