ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα χιλιάρικο έδωσε ο «Τιτάνας»!ΑΠΑΠΑΠΑ ΠΑΛΙ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΑΚΗΣ...

Πιστός στην υπόσχεσή του απέναντι στους Supporters έμεινε ο Τάκης Κανελλόπουλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα έγινε μέλος του κλαμπ, εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την βασικότερη δέσμευσή του προς τα μέλη των «υποστηρικτών», που στην αρχή του εγχειρήματος τον είχαν πλησιάσει. Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο Μάκης Κασνακίδης σε νέα μέλη του κλαμπ, στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Τιφλίδας στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο Κανελλόπουλος αν και είχε τη δυνατότητα να εγγραφεί με μόλις 200 ευρώ, που είναι το κατώτατο πακέτο, προτίμησε να κάνει την υπέρβαση και να φανεί γενναιόδωρος, καταθέτοντας το ποσό των 1000(!!!) ευρώ στον λογαριασμό του κλαμπ.

Προφανώς, το γεγονός ότι καθυστέρησε να αποκαλυφθεί η συγκεκριμένη είδηση έχει να κάνει με τον ίδιο τον «Τιτάνα», ο οποίος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει γνωστή αυτή η κατάθεση, φοβούμενος μήπως προκαλέσει πανικό στους έτερους μετόχους της ΤΙΤΑΝ αλλά και στις διεθνείς αγορές. Ωστόσο, παρότι προσπάθησε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό αυτή του την κίνηση, τελικά δεν τα κατάφερε και αποκαλύφθηκε.

Είναι γεγονός πως αυτές οι εποχές είναι για όλους δύσκολες και ένα τέτοιο άνοιγμα για τον Κανελλόπουλο σίγουρα μπορεί να επέφερε... τριγμούς στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Όμως, από την άλλη, δεν μπορούσε να μην φανεί πιστός και στις δεσμεύσεις του, για αυτό και κατέθεσε το 1000αρικο (χίλια ευρώ ολογράφως)! Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές μέλος του κλαμπ με 200 (!) ευρώ έγινε και ο Νίκος Κούλης.

aek365.gr