ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μπακαούκας: «Είμαστε το φαβορί»

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα Χριστόφορος Μπακαούκας στάθηκε στους στόχους της ΑΕΚ: «Εχω πει πως από εδώ και πέρα η ΑΕΚ πρέπει να είναι ευχαριστημένη μόνο με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με τίποτα λιγότερο. Δείξαμε πως είμαστε το φαβορί. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν δίκαια μπροστά, αλλά στο δεύτερο τρέξαμε και κάναμε το παιχνίδι μας».

Από τη μεριά του ο εκ των διακριθέντων του ΠΑΟΚ Νίκος Κοκκώνης σχολίασε: «Κάναμε ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο, αλλά εξαφανιστήκαμε στο δεύτερο. Ισως πιστέψαμε πως με τα πρώτα 30' θα φεύγαμε με νίκη. Δεν έχει χαθεί τίποτα, υπάρχουν άλλα 20 παιχνίδια».

«Αγχος και ψυχολογική φόρτιση»

Στο ρόλο του φαβορί που έχει η ΑΕΚ και πόσο αυτό επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Γιάννης Αρβανίτης: «Ηταν λογικό να έχουμε διαφορετική εικόνα στην αρχή του παιχνιδιού, λόγω πρεμιέρας και ψυχολογικής φόρτισης. Είναι η πρώτη χρονιά που ξεκινάμε ως το φαβορί. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να φύγει το άγχος και ότι τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια παίξαμε όπως μπορούμε να παίξουμε».
Από τη μεριά του ο Στέλκιος Υετίων σχολίασε: «Δεν κρατήσαμε τον ρυθμό μας. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ολα ξεκίνησαν από την κακή άμυνα -δεχθήκαμε 20 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο- και αυτό μεταφέρθηκε στην επίθεση. Η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη και εμείς έχουμε πολλά νέα παιδιά που πρέπει να εντάξουμε στην ομάδα. Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε άλλο σε αυτό το ματς, κοιτάμε παρακάτω».

Εκρηκτική ατμόσφαιρα

Με ντέρμπι στην πρεμιέρα και μάλιστα ίσως με τον βασικό αντίπαλο για το πρωτάθλημα, ο κόσμος της ΑΕΚ κατέκλυσε κάθε σπιθαμή του κλειστού του Βύρωνα με την ατμόσφαιρα να είναι καταπληκτική μεν, εκρηκτική σε κάποια σημεία δε.

Η είσοδος του ΠΑΟΚ για ζέσταμα και η κίνηση του Δημήτρη Τσακίρη να φιλήσει το σήμα του ΠΑΟΚ απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα συνθήματα των «κιτρινόμαυρων» οπαδών άναψε τα αίματα στην εξέδρα, όπου η έγκαιρη επέμβαση παικτών και διοικούντων την Ενωση έσβησε τη φωτιά που πήγε να δημιουργηθεί. Αυτό κι ακόμα δύο περιστατικά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα:

«35 λεπτά πριν από το ματς δημιουργήθηκε ένταση και έγινε ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Στο 24' του αγώνα έγινε ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ΑΕΚ και στο 40' οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτυσαν παίκτη του ΠΑΟΚ. Στις παραπάνω περιπτώσεις έγιναν συστάσεις» ενώ αναμένεται να ακολουθήσει κι έκθεση από τον παρατηρητή.

Μήνυμα στον κόσμο έστειλε ο Γιώργος Βακάλης: «Πέρυσι στερηθήκαμε τον κόσμο μας και φέτος τον έχουμε από την αρχή κοντά μας. Εγιναν κάποιες παρασπονδίες που θα πρέπει να εκλείψουν για να τον έχουμε όλο τον χρόνο κοντά μας. Τον ευχαριστούμε και τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας».

sentragoal.gr