ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αιχμές Λυμπερόπουλου για Χιμένεθ!

Για μια ομάδα χωρίς ταυτότητα, που εμφανίστηκε ανέτοιμη για αγώνα τέτοιου επιπέδου, που έκανε δώρο τα πρώτα δύο γκολ, τα οποία χαρακτήρισε αστεία, αλλά μπορεί, αν βελτιωθεί, να περάσει στον επόμενο γύρο του Europa League μίλησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τη συντριβή της με 4-1 από την Αντερλεχτ στο Βέλγιο, αφήνοντας αιχμές κατά του Μανόλο Χιμένεθ.

«Σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν αστεία, τα κάναμε δώρο. Αν χαρίζεις δύο γκολ είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και δέχεσαι δύο γκολ από το πουθενά, μόνος σου… και έχεις απέναντι μια ομάδα όχι μεγαθήριο αλλά ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης… και όταν μειώνεις και δείχνεις ότι προσπαθείς να ελέγξεις το παιχνίδι και δέχεσαι γκολ, τότε εκεί τελειώνει το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.

Και συνέχισε με καυστικό τρόπο: «Αποδείχθηκε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Ολοι το είδαμε, δεν είναι πρωτόγνωρο αυτό που λέω. Δεν είναι θέμα ταχύτητας. Ποια χρονιά είχε ταχύτητα η ΑΕΚ; Είμαι 7 χρόνια στην ομάδα.

Πού είναι η ταχύτητα, στα πόδια; Αν βγαίνει το παιχνίδι θα πούμε ότι έχουμε ταχύτητα, αν όχι ότι δεν έχουμε. Αν σκοράρουμε θα πούμε ότι σκοράρουμε, αν όχι, θα πούμε το αντίθετο. Πάντα κάτι θα μας φταίει όταν χάνουμε και όταν κερδίζουμε όλα θα είναι καλά. Δεν είναι θέμα ταχύτητας, αλλά στησίματος. Όταν είσαι πίσω και κυνηγάς στο σκορ είναι δύσκολο να πηγαίνεις πρώτος στην μπάλα».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είναι έτοιμη η ΑΕΚ, επεσήμανε: «Μη ρωτάτε εμένα. Είναι ερώτημα που πρέπει να απευθύνετε σε άλλον. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να πω αν είμαστε ή όχι έτοιμοι και γιατί. Αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι γα ένα τέτοιο επίπεδο.

Μπορούμε να πούμε πολλά, ότι είναι καινούρια η ομάδα ή χίλια δύο άλλα πράγματα, αλλά θα ακουστούν ως δικαιολογίες και δεν είναι πρέπον. Δεν έχουμε ταυτότητα. Λέγαμε να κάνουμε άμυνα, δεν κάναμε. Τα μόνο μου μπορεί να γίνει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε περισσότερο, να καταλάβουμε τις δυνατότητές μας και να δουλέψουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμε για να φτάσει η ομάδα όπου μπορεί».

Για το αν τα εξωαγωνιστικά έχουν επηρεάσει την ομάδα, ξεκαθάρισε: «Οτι το συζητάμε το συζητάμε, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Όποιος μπήκε στο γήπεδο, ήθελε να το χαρεί, να παίξει χωρίς να σκέφτεται τίποτε άλλο. Ο,τιδήποτε άλλο πούμε θα είναι δικαιολογία. Χωρίς να θέλω να μειώσω την Αντερλεχτ, δεν είναι ομάδα για να φάμε 4 γκολ».

Για το αν υπάρχει πίστη για πρόκριση, επεσήμανε: «Είμαστε αισιόδοξοι, αν ανεβάσουμε την απόδοσή μας και δεν επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα, μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

sentragoal.gr