ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει Βέλγιο ο Χιμένεθ.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της αναβολής του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, δίνει τη δυνατότητα στον Μανόλο Χιμένεθ να ασχοληθεί αποκλειστικά με την προσεχή αντίπαλο της Ένωσης στο Europa League, την Άντερλεχτ.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν τους Βέλγους την επόμενη Πέμπτη (15/09, 22:05) χωρίς να έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους μετά από τις αναμετρήσεις με την Ντινάμο Τιφλίδας.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μεν στα χέρια του κάποια DVD των "μοβ", αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερα να μπορέσει να τους δει και από κοντά. Επομένως, δεν αποκλείεται να βρεθεί στις Βρυξέλλες το βράδυ της Κυριακής (11/09), όπου η Άντερλεχτ υποδέχεται στο "Κόνσταντ Βαν ντεν Στοκ" την Κόρτραϊκ.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για την 6η αγωνιστική της Jupiler League και ο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει λεπτομερώς το πώς αγωνίζονται οι Βέλγοι σε όλες τους τις γραμμές. Βέβαια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ταξιδέψει για το Βέλγιο κάποιος εκ των συνεργατών του και όχι ο ίδιος ο προπονητής της ΑΕΚ.

sport24.gr