ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ποιότητα του Βάργκας, δίνει λύσεις στον Χιμένεθ.

Ο αγώνας στην Ξάνθη, ήταν αγώνας προπονητών και η νίκη ήταν του Μανόλο που διαχειρίστηκε άψογα το υλικό του, το οποίο περιέχει περισσότερη ποιότητα με την προσθήκη του Βάργκας.

Παρά τα αμυντικά κενά που παρουσιάστηκαν και πάλι, η ΑΕΚ νίκησε άνετα την Ξάνθη και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Ο Μανόλο Χιμένεθ κατέβασε 11άδα με αρκετές αλλαγές (θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες για την Τούμπα) οι οποίες όμως τον δικαίωσαν όλες πλην της άμυνας που έχει πρόβλημα.

Η επιλογή του να ξαναπαίξει το 4-4-2 με ρόμβο στο χώρο του κέντρου πέτυχε στο μέγιστο βαθμό και αυτό το οφείλει στον MVP της αναμέτρησης (προσωπικής μας άποψη), Φαμπιάν Βάργκας.

Ο νεοαποκτηθείς άσος της Ένωσης, εμφάνισε στο ματς με την Ξάνθη απίστευτα προσόντα για το Ελληνικό πρωτάθλημα και η ποιότητα του "ξεχείλιζε" στον χώρο του κέντρου. Ο Βάργκας ήταν κάτι μεταξύ Ντιόπ και Μίτσελ, καλύπτοντας στο μέγιστο τα κενά του Γκέντσογλου ως κόφτη(όποτε χρειάστηκε), αλλά παράλληλα βγάζοντας άψογα την ομάδα στην επίθεση.

Μάλιστα από εκείνον ξεκίνησε και η ανατροπή με ένα εντυπωσιακό γκολ και παράλληλα τυχερό, με τον ίδιο να ανεβαίνει προκειμένου να δώσει επιπλέον βοήθεια στην επίθεση της Ένωσης και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς, αλλά τα συγκεκριμένα στοιχεία του Φαμπιάν Βάργκας έσπρωξαν την ΑΕΚ στο διπλό και σίγουρα τα συγκεκριμένα στοιχεία λύνουν τα χέρια του Χιμένεθ που μπορεί να επιτρέψει στο σύστημα που δείχνει να ταιριάζει στην ομάδα.

Άλλωστε όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Χιμένεθ: "Είναι ένα σύστημα που μας ταιριάζει σαν ομάδα. Αλλά είμαστε ακόμα στην διαδικασία να αξιολογήσουμε αν έχουμε το ρόστερ για να παίξουμε αυτό το σύστημα".

Τελευταίο και εντυπωσιακό, ο Φαμπιάν είναι πραγματικά από τους λίγους ποδοσφαιριστές που σε αυτό που δηλώνουν την πρώτη φορά, το επιβεβαιώνουν με το καλημέρα στα πρώτα τους ματς: "Μου αρέσει να καταστρέφω το παιχνίδι του αντιπάλου", δήλωσε ο συμπαθής Κολομβιανός και πραγματικά απέδειξε στα Πηγάδια, πως ότι περνάει μέσα στο δικό του πεδίο δράσης "καταστρέφεται"!

sport24,gr