ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους ανακοινώθηκε ο προπονητής


Μετά από πολλές ημέρες και διαβουλεύσεις με πολλές ανατροπές τελικά ο Ν.Γ. ανακοίνωσε για λογαριασμό της ΚΑΕ το όνομα του νέου προπονητή που είναι δικής του επιλογής...

Ο Κώστας Οικονομάκης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ένωσης αλλά και του Μίλωνα θα έχει βοηθό τον Κώστα Ζέρβα, επίσης, πρώην παίκτη της «Ένωσης» και του Σπόρτινγκ. Η συμφωνία είναι για έναν χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Οικονομάκη για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, με συνεργάτη τον Κώστα Ζέρβα. Ο Κώσταs Οικονομάκης διετέλεσε προπονητής την τελευταία τετραετία με την ΑΕΚ Αργους, την οποία ανέβασε δύο κατηγορίες (από Γ’ Εθνική στη Β'και από Β' Εθνική στην Α2), με ρεκόρ περυσινό στην Α2 14-16, τερματίζοντας στην ένατη θέση.

Επίσης, διετέλεσε βοηθός προπονητή στη Δάφνη για δυο χρόνια (πριν πάει στην ΑΕΚ Αργους), ανεβαίνοντας από τη Β' στην Α2. Σαν παίκτης, έχει αγωνιστεί με τον Μίλωνα, την ΑΕΚ (από 1994 μέχρι 1996), τη Νήαρ Ηστ και "έκλεισε" την καριέρα του στην Ελευσίνα.

Ο Κώσταs Ζέρβας (όπου είχε φορέσει και αυτός τη φανέλα της ΑΕΚ σαν παίκτης την περίοδο 1995-96) ήταν την περασμένη περίοδο στο Παγκράτι βοηθός των Λιόγα – Παπαδόπουλου». 
 
aek-live.gr