ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ολα για όλα στις Βρυξέλλες

Ποδαρικό με το δεξί στους ομίλους του Europa League θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ απέναντι στην Αντερλεχτ (22:05 ANT1) στο «Κ. Βάντεν Στοκ» των Βρυξελλών. Στο 4-2-3-1 καταλήγει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Λεοντάρντο φαίνεται να έχει κερδίσει με το «σπαθί» του τη θέση στο βασικό σχήμα μετά από τις τελευταίες του εμφανίσεις στα δύο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ δείχνει να στηρίζει πολλά πάνω στον Εϊντουρ Γκούντγιονσεν ο οποίος παίζει σε διπλό… ταμπλό.

Είτε να ξεκινήσει πίσω από τον επιθετικό είναι να είναι αυτός ο φουνταριστός στην έκδοση του 4-3-3. Κατά τα λοιπα. Ο Φαμπιάν Βάργκας και ο Σάββας Γκέντσογλου αναμένεται να απαρτίσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τον Κολομβιανό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε επίσημη υποχρέωση της Ενωσης.

Ο έλεχος του ρυθμού είναι καταλυτικής σημασίας με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τη ρεβάνς με την Ντιναμό στις 25 Αυγούστου και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χιμένεθ.

Παράλληλα ο 47χρονος τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή στην αμυντική τετράδα (Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Γεωργέα) για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και την παρέα του. Τέλος ο Γιάννης Αραμπατζής θα υπερασπιστει τα δοκάρια, καθώς ο Κωνσταντόπουλος έχει χάσει προπονήσεις.

exedrasports.gr