ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η εταιρεία που επενδύει στην ΑΕΚ...

Η «SportDay» αποκαλύπτει ποια είναι η εταιρεία που εμφανίζεται πρόθυμη να επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και κρατά στην… Αθήνα τον Αδαμίδη.

Σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων οι καθοριστικές επαφές.
Αυτή η συνάντηση που αναμένεται να λάβει χώρα σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων είναι και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρέμεινε στην Ελλάδα και δεν ταξίδεψε για το Βέλγιο, εκεί όπου η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Άντερλεχτ.
Η «Petit chateau S.r.L» έχει έδρα στο Κιάρι της Ιταλίας και επιθυμεί να εμπλακεί στο «Δικέφαλο» καταβάλλοντας άμεσα 2 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια άλλα 8 εκατομμύρια σταδιακά. Οι άνθρωποι της εταιρείας, που διαθέτει μικρό σχετικά κύκλο εργασιών, αλλά όπως φαίνεται αρκετά ρευστά διαθέσιμα, δεν ζητούν να ασκούν διοίκηση αλλά μέρος των χρημάτων που θα προκύπτουν από τις πωλήσεις μετοχών.

Εκείνοι  που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν ζητούν... πολλά για να βάλουν τα λεφτά τους στην ΠΑΕ, η οποία «καίγεται» για ρευστό, μιας και τα ταμεία είναι άδεια. Θα πάρουν ένα μερίδιο μετοχών χωρίς να επιθυμούν να ασκήσουν διοίκηση και θα καρπώνονται μέρος των κερδών από τις πωλήσεις παικτών.
Δηλαδή, οι όροι αυτού του deal που συζητείται δείχνουν ιδιαιτέρως ευνοϊκοί για την ΑΕΚ και είναι λογικό να γεννώνται ερωτήματα αναφορικά με τις προθέσεις των υποψήφιων επενδυτών.
Η «Ένωση» θα λάβει σταδιακά 10 εκατ. ευρώ (από τη Ρωσία), χωρίς να δεσμεύεται για κάτι. Αν και όλο αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, οι «κιτρινόμαυροι» κάθε άλλο παρά έχουν κλείσει την πόρτα τους.
Για τον λόγο αυτό η συνάντηση θα γίνει με την πλευρά των ενδιαφερομένων, η οποία θα εκπροσωπηθεί -πέρα από τη νομική υποστήριξη- από έναν Ιταλό και δύο Ρώσους.
Όπως αναφέρει η SportDay, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ακόμη έντονες αμφιβολίες για τις προθέσεις και την ταυτότητα της εταιρίας που σύμφωνα με πληροφορίες είχε συστηθεί ως sports management και φέρεται να λειτουργεί ως ενδιάμεσος της E Side PL που έχτισε το νέο γήπεδο της Πράγας και κατέχει μετοχές της Σλάβια. Πάντως από πουθενά δεν προκύπτει συζήτηση για το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην ΑΕΚ, πάντως, έχει συστηθεί ως sports management... Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει διστακτικότητα από την πλευρά της ΠΑΕ, ως προς της προθέσεις της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να κλείνει την πόρτα της…Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εταιρεία έχει στείλει ήδη τραπεζικά έγγραφα που πιστοποιούν ότι διαθέτει χρήματα.
 
s-day.gr