ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Δίχτυα» για Οικονόμου και Ούμπιντες.

Σε πολλά ταµπλό κινείται η ΑΕΚ αυτήν την περίοδο, προκειµένου να βρει λύση στα προβλήµατά της. Η οµάδα προσπαθεί να βρει ρυθµό και να χτίσει χαρακτήρα, η διοίκηση να βρει πόρους ώστε να είναι συνεπής προς τους παίκτες και παράλληλα να εκµεταλλευθεί κάποιες από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην παράταση της µεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες που αναµένεται να µείνουν ελεύθεροι από Καβάλα και Ολυµπιακό Βόλου.

Υπό την απαραίτητη προϋπόθεση πως σύντοµα η διοίκηση θα µπορέσει να προχωρήσει σε εξόφληση των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ, ετοιµάζει παράλληλα και τα «δίχτυα» που θα ρίξει για τους παίκτες που θα προκύψουν από τις οµάδες που υποβιβάζονται.

Κατά πληροφορίες, πρώτος στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Βαγγέλης Οικονόµου, ο 24χρονος αµυντικός που µένει ελεύθερος από την Καβάλα. Ο Οικονόµου αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός µπακ, αλλά έχει την ικανότητα να παίξει και ως κεντρικός αµυντικός (αριστεροπόδαρος µάλιστα, όπως ζητούσε εξαρχής ο Χιµένεθ).

Πρόκειται για παίκτη που είχε απασχολήσει την Ενωση από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Ιωνικό. Πριν από δύο χρόνια ο Οικονόµου µετακόµισε στην Καβάλα, µε την οποία την πρώτη σεζόν είχε 25 µατς. Πέρυσι τραυµατίστηκε στο ξεκίνηµα της περιόδου και επέστρεψε στο τέλος της σεζόν, κάνοντας τέσσερις συµµετοχές.

Πέραν του Οικονόµου, οι «κιτρινόµαυροι» ετοιµάζονταν να µπουν γερά στο κόλπο της απόκτησης του Χαβιέρ Ούµπιντες. Στην ΑΕΚ υπάρχει εξαιρετική άποψη για τον 29χρονο Αργεντινό, που µπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Χιµένεθ να έχει ένα πολύτιµο εργαλείο στα χέρια του. Ο Ούµπιντες έβγαλε µάτια την περσινή περίοδο κάνοντας 24 συµµετοχές µε πέντε γκολ και όντας ένας από τους παίκτες που ανέβασαν επίπεδο τον Ολυµπιακό Βόλου. Ο Αρης πιέζει για την απόκτησή του, αλλά η Ενωση έχει τρενάρει την υπόθεση για να κάνει την αντεπίθεσή της.

Στην Ενωση είναι δεδοµένο πως θα ήθελαν µε... τρέλα και τον Ελντιν Γιακούποβιτς από τον Ολυµπιακό Βόλου. Είναι γεγονός πως ο 27χρονος πορτιέρο ήταν στους κορυφαίους (αν όχι ο καλύτερος) της περσινής περιόδου και έκανε εξαιρετικά µατς µε τους Βολιώτες. Δεν είναι τυχαίο πως για χάρη του φαίνεται πως ενδιαφέρονται οµάδες όπως η Τότεναµ, κάτι που αν ισχύει, εκτινάσσει το κασέ του σε χρήµατα που δεν µπορεί να ασχοληθεί η ΑΕΚ. Αλλωστε, υπάρχει και εµπιστοσύνη στο δίδυµο Αραµπατζή - Κωνσταντόπουλου και είναι δύσκολο να υπάρξει κίνηση.

Αντίθετα, ανοιχτό παράθυρο φαίνεται πως υπάρχει για τον 23χρονο επιθετικό Γιάννη Καραλή, που απασχόλησε την ΑΕΚ και στις αρχές του καλοκαιριού. Κυρίως για να υπάρχει ένας γρήγορος παίκτης στην επίθεση. Σενάρια έφεραν την Ενωση να ασχολείται και µε τον Αλβαρεζ του Ολυµπιακού Βόλου, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

sentragoal.gr