ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Παίζει άναρχα η ΑΕΚ»

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της Ένωσης.

Για την ΑΕΚ: «Την ΑΕΚ περίμενα κάποια πράγματα καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει μια συνοχή ως ομάδα. Παίζει άναρχα. Ελειπαν Μάκος και Καφές. Υπάρχει μια σχετική δικαιολογία. Ο προπονητής οφείλει να προετοιμάσει την ομάδα ώστε να δείχνει ομάδα. Δεν έχει αρχή και τέλος. Ότι κάνουν το κάνουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχει ένα πλάνο».

Για τον Νίκο Γεωργέα: «Ο Γεωργέας μπορεί να είναι εναλλακτική. Είναι φορτωμένος με πολλούς αγώνες και τραυματισμούς. Πρέπει να δουλέψει και το τμήμα σκάουτινγκ, να προβλέψουν ορισμένα πράγματα. Μην ρίχνουμε την ευθύνη μόνο στους προπονητές. Στην ΑΕΚ υπάρχουν προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης».

Για τον Δημήτρη Κωσταντόπουλο: «Για τα ιατρικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Αν ο παίκτης δήλωσε ότι είναι σε θέση να παίξει, την έχει την ευθύνη την έχει σε μεγάλο βαθμό αυτός. Όσον αφορά την συνολική του παρουσία, δεν με εκπλήσσει. Είναι ένας πορτιέρο που μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα, αλλά είναι άλλο να παίζεις στην Αγγλία σε κατηγορίες όπως η Α' και η Β' αλλά και την Κέρκυρα και άλλο σε ανταγωνιστική ομάδα. Ίσως ο Κωνσταντόπουλος θέλει υπομονή. Είμαστε ακόμα στην αρχή, και μπορεί να μην έχει συνέλθει από τραυματισμούς. Μέσα στην κακή ημέρα, φταίει και αυτός».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Πρέπει να προσέξει την συμπεριφορά του και ειδικά στην Ευρώπη».
Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει στο μέλλον και να διορθώσει τα λάθη που έγιναν. Το έβλεπα από την εποχή Μπάγεβιτς, ότι η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό πλάνο. Ίσως παίζουν ρόλο τα διοικητικά και ο προπονητής να μην μπορεί να επιβάλλει αυτό που θέλει».

aek365.gr