ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχονται άμεσα!

Στην Αθήνα αναμένονται το επόμενο διάστημα οι υποψήφιοι επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay». Οι εκπρόσωποι της ιταλοελβετικής εταιρείας sport management θα έρθουν στην Ελλάδα για να αποδείξουν με πράξεις τις προθέσεις τους και να δείξουν στον Σταύρο Αδαμίδη πως το ενδιαφέρον τους είναι σοβαρό.

Οι υποψήφιοι επενδυτές, παρότι δεν «έδειξαν» τα 2 εκατ. ευρώ στον πρόεδρο της «Ένωσης», θα έρθουν άμεσα στην Αθήνα (στελέχη της εταιρείας και νομικοί σύμβουλοι) με τις τραπεζικές εγγυήσεις που θα αποδεικνύουν ότι είναι έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με 2 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση και άλλα 8 εκατ. ευρώ το επόμενο διάστημα.

Η εταιρεία που φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επενδύσει στην ΑΕΚ είναι η Ε Side Property Limited, η οποία έχει κατασκευάσει νέο γήπεδο στην πρωτεύουσα της Τσεχίας που χρησιμοποιούν η Σπάρτα Πράγας και η Μποέμιαν. Παράλληλα, οι υποψήφιοι επενδυτές φέρονται να έχουν ζητήσει να κάνουν έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ, κάτι που δείχνει το σοβαρό ενδιαφέρον τους.

Πάντως, ο κ. Αδαμίδης με δηλώσεις του στα «Νέα» τόνισε: «Ουδέποτε έχουμε κάνει επαφή με τη συγκεκριμένη εταιρεία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Νοτιάς παρακολουθεί με αγωνία της εξελίξεις και, παρότι δεν έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του μήνα, εμφανίζεται διατεθειμένος να έρθει άμεσα αν χρειαστεί να είναι παρών στις συζητήσεις.

sport-fm.gr