ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αδαμίδης προς Χιμένεθ: "Περιμένω αποτελέσματα"

Συζήτηση με αφορμή τις δηλώσεις Χιμένεθ μετά την ήττα στην Πάτρα είχε ο προπονητής της ΑΕΚ με τον Σταύρο Αδαμίδη. "Περιμένω τα αποτελέσματα της δουλειάς" διαμήνυσε ο πρόεδρος της Ενωσης στον Ισπανό κόουτς.

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά τη φιλική ήττα της ΑΕΚ στην Πάτρα από την Παναχαϊκή (“Μην με ρωτάτε εμένα για τις μεταγραφές. Ίσως δεν μπόρεσαν να έρθουν οι ποδοσφαιριστές που ήθελα. Δεν είναι δική μου δουλειά. Η δική μου δουλειά είναι να προπονώ την ομάδα και να προπονώ τους παίκτες που είναι εδώ και με αυτούς θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε. Για αυτό μπορείτε να ρωτήσετε κάποιους άλλους, όχι εμένα") άναψαν φωτιές στην Ενωση.

Είναι γεγονός ότι από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ υπήρξε μία μορφή δυσαρέσκειας γι' αυτές τις αποστροφές και στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στα Σπάτα οι Αδαμίδης και Χιμένεθ ο πρώτος έσπευσε να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ επανέλαβε στον Ισπανό προπονητή ότι ήταν ενήμερος για τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ και ότι η μεταγραφική ενίσχυση έλαβε χώρα με βάση αυτές τις δυνατότητες. Συμπλήρωσε δε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατόν και επεσήμανε ότι περιμένει τα καλά αποτελέσματα της προπονητικής δουλειά του Ισπανού στα επίσημα ματς.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του, σύμφωνα με μία πληροφορία, έβαλε ξανά στο τραπέζι το ζήτημα της ενίσχυσης με παίκτη ελεύθερο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Ομως, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα καθώς δεν υπάρχει η οικονομική άνεση.

contra.gr