ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τα ισχυρά μέλη των Supporters.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το τελικό πλάνο των Supporters Club για το άνοιγμα μετοχών της ΠΑΕ προς τον κόσμο, προκειμένου να προχωρήσει η ενίσχυση της ΑΕΚ. Ποιοι είναι όμως οι Supporters; Ποια είναι τα ισχυρά μέλη; Διαβάστε μια μικρή παρουσίαση για τα 13 μέλη, από τα 21 που είναι στο σύνολο.

Μία παρέα αεκτζήδων, με μικρή ή μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια, όπου χρόνια τώρα στηρίζουν ποικιλοτρόπως την αγαπημένη τους ομάδα αγοράζοντας μεταξύ άλλων ακριβό εισιτήριο διαρκείας, πρόκειται να αποκτήσουν μετοχές και μαζί σοβαρή υπόσταση για το μέλλον της ΠΑΕ.

Αυτό που δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν σε επικείμενη συνέντευξη τύπου είναι πως ουδείς έχει την δυνατότητα να κάνει δική του την ΑΕΚ και να την βγάλει από το αδιέξοδο, παρά μόνο όλοι μαζί και με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον δικέφαλο στις επιτυχίες.


Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο των Supporters, Μάκη Κασνακίδη (ο πρώτος από τα αριστερά του Αδαμίδη στη φωτό), το σχέδιο για την ενίσχυση του συλλόγου.

Ορισμένοι από τους Supporters

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Φίλαθλος", στο club των Supporters ενδέχεται να μετάσχουν ο Ντέμης Νικολαϊδης με τον Τάκη Κανελλόπουλο, οι οποίοι ναι μεν έχουν βολιδοσκοπηθεί αλλά δεν έχουν πειστεί 100% για την επιτυχία του. Φέρονται πάντως να μην αποκλείουν τη συμμετοχή τους.

Παρακάτω ορισμένοι από τους δυνατούς Supporters όπως τους παρουσιάζει η συγκεκριμένη εφημερίδα:

Αβραάμ-Μάκης Κασνακίδης εκπρόσωπος εταιρείας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στο Λονδίνο, Παναγιώτης Σκούρτης ιδιοκτήτης εταιρείας "Χρυσά Αυγά",  Γρηγόρης Τζιρακιάν ιδιοκτήτης βιομηχανίας αλουμινίου, Νίκος Καφκάς ιδιοκτήτης ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Επίσης  ο Γιώργος Γρυσμπολάκης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Δάβαρη, Άγγελος Γιόκαρης ιδιοκτήτης κατασκευαστικών εργοληπτικών εταιρειών, Ηλίας Μπρουσιανός ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων dvd και επαγγελματίας παίκτης του πόκερ.

Δημήτρης Δαμκαλίδης, ιδιοκτήτης της Ι-Δ- φωτογραφικά είδη, Κώστας Κουδούνας, ιδιοκτήτης της εταιρείας φαρμακευτικού υλικού  Asepta, Δημήτρης Στεφάνου εφοπλιστής-ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας Golden Star Ferries.

Ακόμη ο Δημήτρης Πεντάφραγκας φαρμακοβιομήχανος, Σοφοκλής Ρόβης-εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού και Γιάννης Ρούσσος ιδιοκτήτης της πετρελαϊκής εταιρείας Revoil.


sport24.gr